Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-08-12 14:00:00

Menniük kellett, mert nem értették meg a Ferencváros örök törvényét

Keményen támadják Kubatovot a fradisták

A brazil Andrezinho és a szomáliai–norvég kettős állampolgárságú Liban Abdi kirúgása kiverte a biztosítékot a Fradi-szurkolóknál.

Kritikus – gyakran személyeskedő – hangnemű hozzászólásokba torkollott Kubatov Gábor bejelentése: az elnök Facebook oldalán közölte a Fradi-szurkolókkal, hogy a klub megválik két meghatározó légiósától. „Nehéz döntést hozott az FTC vezetősége. A csapat meghatározó játékosainak egyetértésével Liban Abdit, és Andrezinhót a csapat első keretéből felfüggesztette, egyúttal kérte az őket képviselő menedzsereket, hogy rövid időn belül keressenek nekik új csapatot. A döntést nehezítette, hogy tehetséges, meccseket eldönteni tudó labdarúgókról van szó, akik azonban nem értették meg a Ferencváros örök törvényét, mely az erkölcs, erő, egyetértésen alapszik” – írta Kubatov. A hír megosztotta a drukkereket, akik a bejelentés alatti kommentekben igen durván osztották az elnököt. A „termésből” változtatás nélkül közlünk néhányat. Válogatásunk ugyan önkényes, de nem tendenciózus, csak a hozzászólások hangnemét, a szurkolók érzelmeit, elkeseredését tükrözi pro és kontra.

„Kubatov, nem ezt ígérted… Eddig bíztunk benned és a tornatanárban, de most történelmi mélységekbe süllyesztitek a csapatot. Fel tudjátok fogni ennek a felelősséget? A jövő fradistái átkozni fognak titeket… Se a szponzorokból, se a bajnokesélyes csapatból, se a stabil pénzügyi helyzetből, de még az őszinteségből sem lett semmi. Tipikus politikus vagy, az összes ígéreted hazugság volt. TAKARODJATOK!!!”

„Megérte éves bérletet venni…”

„Prukner&Kubatov baráti részvénytársaság.”

„Na jó, most telt be a pohár! Elég volt a vezetőségből is! Mi az, hogy indoklás nélkül kiteszik a két legjobb játékost? Az nem indok, hogy nem értették meg a Ferencvárost! Heinz, Schembri, Abdi és Andrezinho nélkül semmi nem lesz itt! Én befejezem a meccsre járást, teljesen szétverték a csapatunkat! Nem lesz itt semmi, nemhogy dobogó, meg nemzetközi kupa! Elegem van az egészből, ami nálunk folyik! Abdit és Andrezinhot azonnal vissza a csapatba, vagy különben itt forradalom lesz!!!!”

„Kedves Kubatov úr, a székházból mikor fognak távozni azok, akik »nem értették meg a Ferencváros örök törvényét«? VÁLASZOKAT KÖVETELÜNK MOST AZONNAL!!!!!SEMMI MELLÉBESZÉD..SEMMI HÜLYÍTÉS...”

„Kubatov nem mondhatja meg az igazat: Abdi az edzésen összeverekedett Oláh Lóránttal, ezért kell mennie, Andrezinho pedig nem írta alá a csökkentett fizetéséről szóló szerződést. Nem kell ezért hőbörögni!"

„Gratulálok! A legtechnikásabb játékosunkat is elzavarják a p…a, miközben a kaposváriak közül eddig egyedül Grúz az, aki kiegyensúlyozott, jó teljesítményre képes. Elegem van abból, hogy fényesre nyaljuk Prukner s…t, miközben ide hordja a használhatatlan szemetet. Már látom, mi a cél. ELÉG VOLT! Azt hittem, maga más lesz, mint a többi… ehelyett ugyanolyan pénzéhes politikus min a többi…szégyellhetné magát, nem erre számítottunk magától!!!”

„Ezek után, szerintem se élőben, se tv-ben nem nézek meg meccset egy jó ideig. Ez minden csak nem FERENCVÁROS!”

ELNÖK ÚR!!!!!!!!!ÁLJJON KI AZ EMBEREK ELÉ, NE ITT ÍROGASSON!!!!!VAGY TALÁN FÉL????????????”

„Tragédia, amit csinálnak! ELÉG VOLT”

Menjünk a székházhoz!!!!!!!!!! ABDI NÉLKÜL KI FOGUNK ESNI!!!!”

„Az erkölcs, erő, egyetértésbe belefér ez a hazugság a szurkolók felé?: Prukner: »Abdi sérült. «”

„Ha a Paks simán megvan légiósok nélkül, és a magyar fiatalokkal második tudott lenni, akkor a Fradinak miért lenne szüksége légiósokra? Magyar fiatalokat a csapatba! Ne zsoldosokat!"

„Itt megtört valami! Gratulálok azoknak az embereknek a munkájához, akik elzavarják a csapattól azokat, akik egyáltalán focistának néznek ki!! Fizetésemelést Csizinek, Marótinak !!Elképesztő!!! Úgy látom, egyre több pénzt takarítok meg! Irány az NB II-es meccsek! Legyünk ott minél többen!!! Ott nem a Kaposvár játszik!! Rettenetes mód felháborodott vagyok! Nem a vezetőedző hibás most sem!”

„Kezd az a meggyőződésem lenni, hogy Kubatov és Prukner urak azért vannak kirendelve a Fradihoz, hogy jó ideig ne jelentsenek veszélyt a Videotonra, viszont csődbe se menjünk, mert akkor a tv-s pénzek drasztikusan csökkennének és pár csapatnak vége lenne. Ezt csak erősíti, hogy se pénz, se szponzor, se semmi, viszont elment Heinz, Schembri, Andrezinho és Abdi. Akik tudtak focizni. Gratulálok! :( A mai vezetőség se különb, mint az előzőek!”

„Legjobban Ottent sajnálom, gondolom, a vezetőség más jövőképet festett fel neki… Az egyetlen olyan játékos, akinek a mentalitása Stockley-éra hasonlít, játéktudása pedig Abdiéra, persze a maga posztján. Kitartást Mark!”

 

M. B.

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére

További cikkek Ferencváros
  • Mennyit érnek a marketingjogok a magyar fociban?
  • Miért az állam veszi meg a Fradi-pályát?
  • Milliárdokat veszíthet az Újpest tulajdonosa
  • Eltört arccsont, szándékosan lerúgott fradista
  • Februárig nyomoznak a Fradi-sikkasztás ügyében
  • Détáriból ősszel edzőt csinált a Ferencváros
  • Détári szerint minden szép és jó a Fradiban
  • Rendőrt hívtak a Fradi-jegyre várók miatt Diósgyőrben
  • Bojkottálhatja a válogatottat a Ferencváros
  • Hol játszik a Fradi, ha építik a stadiont?
  • További cikkek Ferencváros
  • Mennyit érnek a marketingjogok a magyar fociban?
  • Miért az állam veszi meg a Fradi-pályát?
  • Milliárdokat veszíthet az Újpest tulajdonosa
  • Eltört arccsont, szándékosan lerúgott fradista
  • Februárig nyomoznak a Fradi-sikkasztás ügyében
  • Détáriból ősszel edzőt csinált a Ferencváros
  • Détári szerint minden szép és jó a Fradiban
  • Rendőrt hívtak a Fradi-jegyre várók miatt Diósgyőrben
  • Bojkottálhatja a válogatottat a Ferencváros
  • Hol játszik a Fradi, ha építik a stadiont?

  • A hét java

    © mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.