Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-07-11 06:00:00

„Ez a két fickó biztos, hogy nagyszerű show-t produkálna”

Körvonalazódik Erdei újabb meccse

Erdei Zsolt menedzsere megerősítette, elkezdődtek a tárgyalások Madár következő meccsével kapcsolatban: a magyar kiválóság egy korábbi félnehézsúlyú bajnok, Jean Pascal ellen folytathatja karrierjét.

Gyümölcsözőnek mutatkozik Erdei Zsolt és Lou DiBella együttműködése, ugyanis amióta a magyar bajnok szövetkezett új promóterével, felgyorsultak az események. Zsolt eddigi két amerikai összecsapását megnyerte, a másodikat ráadásul egy kifejezetten látványos, kiütésbe torkolló meccsen, így alaposan feladta a leckét mérkőzésszervezőjének. Lou DiBella pedig nem tétlenkedett, a szabadságát töltő Erdeinek máris kinézett egy újabb, a korábbiaknál jóval fajsúlyosabb riválist.

Lou DiBella kijelentette, hogy megkezdődtek a tárgyalások egy Erdei Zsolt–Jean Pascal összecsapásról. A meccsszervezők első körben a szóba jöhető televíziós társaságoknál (HBO, Showtime) puhatolóznak a legalkalmasabb időpontról. DiBella szerint mindkét ökölvívót érdekli a meccs, így az első nehézséget máris kipipálták a felek.


Erdei bárki ellen felveszi a kesztyűt

A kanadai Jean Pascal korábban a kor egyik meghatározó bokszolóját nézte ki magának. A 46 éves veterán Bernard Hopkins azonban kétszer is megverte már a kanadait, aki ezek után hiába nyomult egy harmadik meccs érdekében, végül belátta: az a párosítás már nem képez jelentős piaci értéket, úgyhogy végül letett róla.

Erdei viszont príma választásnak tűnhet, s DiBella már korábban is pedzegette ezt. Zsolt júniusi, kiütéses győzelme utáni ezt nyilatkozta: „Ez a két fickó biztos, hogy nagyszerű show-t produkálna. Rengeteg ütés lenne, amiből egy 12 menetes háború kerekedne. Tényleg nem tudom, hogy ki nyerne. A hét elején felhívom Yvon Michelt, a menedzserét.” Nos, DiBella a jelek szerint valóban felvette a telefont. De a szerelmes Erdei is kész kiállni a kanadai ellen: „Úgy érzem, ugyanolyan fizikai állapotban vagyok, mint mikor először világbajnok lettem. Újra meg akarom szerezni a bajnoki övet, ezért bárki ellen kiállok, legyen az Pascal vagy más bunyós.”

 

S. V. A.

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.