Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-08-01 06:00:00

Hiába várják, a holland igazgató nem fog gól lőni, a kispadra azonban leülhet

Újpest: inkább játékost kellett volna venni!

Leo Beenhakker megérkezett a Megyeri útra, ám ettől a helyzet nem változott: az Újpest továbbra is pont és rúgott gól nélkül áll a bajnokságban.

Mosolygó férfiak, fotók a repülőtéren, múlt pénteken egy igazi sztár állt munkába Magyarországon, Leo Beenhakker (képünkön) foglalta el Újpesten a sportigazgatói posztot. Egy nappal később a lila-fehérek a hazai élvonal leggyengébbnek tartott csapatához látogattak, és simán kikaptak 2-0-ra a Siófoktól.


Veszélytelenek a kapura

Az újpestiek gólképtelensége már-már bohózatba illő, a 2011/12-es szezon eddigi három meccsén nem tudtak gólt szerezni, sőt helyzetük sem nagyon akadt. A Mészöly Géza által tavasszal bátran mélyvízbe dobott fiatalok sem tudnak a csapaton segíteni, a klub hosszú és dicsőséges történetének leggyengébb rajtját produkálta a jelenlegi keret. Góllövő csatárnak se híre, se hamva, ott van viszont Don Leo.


Sokba kerül az edzőlegenda

Beenhakker éves fizetése Újpesten a hírek szerint 50 millió forint, ebből a pénzből pedig már idehaza jegyzett játékost, sőt játékosokat lehetett volna szerződtetni. Igaz, a 69 éves holland szakember gázsiját a hírek szerint holland vállalkozók állják, ám ezt egyelőre nem erősítették meg a klub részéről, így elrakhatjuk a városi legenda kategóriájába. Az viszont bizonyos, hogy a Real Madrid, az Ajax és a Feyenoord egykori mestere nem fog az ellenfelek kapujába találni.


A jelenlegi mester, Mészöly Géza ingerülten fogadta a beosztását firtató kérdéseket
Fotó: ujpestfc.hu


Mészöly is egyre ingerültebb

A gólképtelen csapat edzője, Mészöly Géza is kezdi elveszíteni a türelmét, a Balaton-parti vereség után már kifejezetten ingerülten fogadta a kérdéseket, főként azokat, amelyek azt firtatták, hogy a vereségsorozat hatására veszélybe kerülhet-e a pozíciója. A szimpatikus szakember úgy érzi, biztos a helye a kispadon, ám egy ilyen rossz széria után felvetődhet a váltás a tisztogatásra amúgy is hajlamos újpesti vezetők fejében. Talonban ott van egy tapasztalt szakember, bizonyos Leo Beenhakker...

 

M. B.

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.