Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-07-18 09:10:00

Biros Péter négy gólt lőtt, Varga Dániel pedig már az aranyról beszélt

Nyilatkozatok a pólósok első vb-meccse után

A szenzációs utolsó negyedet produkáló magyar vízilabda-válogatott 7-9-ről fordítva nyert Montenegró ellen Sanghajban, a világbajnoki nyitányon. Varga Dániel szerint a vb-címért mentek Kínába!

Az első három negyedben nem ment a szekér a fiúknak, a vb egyik titkos favoritja, Montenegró 7-9-re vezetett Nagy Viktorék ellen. Az utolsó játékrészt azonban a meccsen végül négy gólt szerzett csapatkapitány, Biros Péter vezérelte válogatott nyerte 4-1-re, így fordított, és 11-10-re győzött.

Kemény Dénes nem hagyta szó nélkül a szerinte érdekes stílusban működő bírópáros munkáját: „Úgy gondolom, furcsa stílusban bíráskodtak a játékvezetők. Nem játszottunk úgy, ahogy tudunk, a negyedik negyedben viszont szerencsére jól pólóztunk, de javulnunk kell” – nyilatkozta a szövetségi kapitány a sanghaji vb sajtóközpontjának.


Hosnyánszky (6) küzd a labdáért: kitettek magukért
Fotók: MTI

Varga Dániel, az első magyar gólt jegyző pekingi olimpiai bajnok már a vb-címről is beszélt: „Elégedett vagyok a teljesítményemmel. Azzal is, hogy három pontot szereztünk a legnevesebb csapatok egyikével szemben. A cél, hogy megnyerjük a világbajnokságot.”

 

– mti/mi –

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.