Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-10-07 19:00:00

A termékfejlesztés, a marketing, az értékesítés és a PR összehangolása a cél

Dakar-túlélő lett a Hungaroring igazgatója

A legismertebb magyar Dakar-indulót, Szalay Balázst nevezték ki a Hungaroring üzletfejlesztési igazgatójává. Úgy tudjuk, Szalay az idén kihagyott viadal után 2012-ben ismét nekivág a sivatagnak.

A Hungaroring Sport Zrt. vezetősége létrehozta az üzletfejlesztési igazgatói posztot, ennek élére a tízszeres Dakar-indulót, Szalay Balázst nevezte ki. Feladata a pályával kapcsolatos üzletfejlesztést, a marketing és pr-tevékenységet, illetve az értékesítési területet öleli fel. Szalay elmondta, a Hungaroring olyan projekteknek ad otthont a jövőben, amelyek gazdasági hasznot hoznak. A cégvezetés ugyanis szeretné elérni, hogy a Ring önállóan is megálljon a lábán, és ne csak az állami támogatásoknak köszönhesse létét. A változásoktól azt remélik, hogy a mogyoródi pályán található létesítmények – az aszfaltpálya, az off-road pálya és a vezetéstechnikai centrum – kihasználtsága nő, ezáltal nagyobb bevételt realizálnak.


A repertoár szélesítésével termelne hasznot

„A termékfejlesztés, a marketing, az értékesítés és a PR-tevékenység irányítása összehangolt munkát követel, amit csak egymásra utalva lehet eredményesen végezni, így itt is egy kézbe került a négy terület. A Hungaroring mostantól olyan fejlesztéseket, projekteket fog támogatni, amelyek veszteség helyett nyereséget hoznak” – mondta Szalay Balázs. A nyereségorientált mogyoródi pálya nem hogy nem zárja be kapuit a nagyközönség előtt, hanem pont fordítva: az autó-, és motorsportra fogékony tömegeknek sokkal szélesebb választási lehetőséget teremt a programkínálat szélesítésével. „Több olyan projektet szeretnénk elindítani, amelyek a gyermekeknek szólnak, hiszen később belőlük kikerülhetnek ki leendő partnereink. De folytatjuk a sportszakmai és a biztonságos közlekedést elősegítő oktatási programjainkat is” – állította a 46 éves terepralis. Szalay a Dakar túlélőshowján legtöbbször indult magyar pilóta: eddig már tízszer próbálkozott a sivatag meghódításával, négyszer kiesett, hatszor végigment, legjobb eredménye egy 21. hely még 2005-ből. Idén financiális okok miatt nem indult, információink szerint a 2012-es rajton azonban már ismét ott lesz. Az erről szóló hivatalos hírt a napokban fogja bejelenteni.

 

– mi –

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.