Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-09-29 09:40:00

Szülővárosába csábítja a QPR az angol legendát

Beckham Buzsáky csapattársa lehet!

Az angol élvonalba idén feljutott Quuens Park Rangers meg akarja szerezni David Beckhamet, így az angol szupersztár Buzsáky Ákos csapattársa lehet.

David Beckham 36 évesen is igazi profi, s bár már négy éve az amerikai Los Angeles Galaxy játékosa, az MLS holtszezonjait is szereti játékkal tölteni. Így szerepelt kétszer is (2009-ben és 2010-ben) az AC Milan együttesében. Beckhamnek még most is vannak céljai a futballal, szeretne ott lenni Nagy Britannia válogatottjában a 2012-es londoni olimpián, ehhez azonban folyamatosan fociznia kell. Azaz egyértelmű, hogy a sztárnak újra vissza kell térnie Európába. Talán ez adta az ötletet a londoni Queens Park Rangers vezetőinek, hogy megszerezzék a hazájában legendának számító középpályást. Ráadásul Becks kötődik is Londonhoz, hiszen az angol főváros egyik keleti kerületében, Leytonstone-ban született, s 16 évesen került Manchesterbe.


Vissza a szülővárosba

A QPR-nál mindenesetre elkötelezettek Beckham megszerzését illetően, a klub alelnöke, Amit Bhatia a Sun című angol lapnak elmondta, hogy lelkesíti őket a 115-szörös válogatott klasszis megszerzése. Igaz, azt is hozzátette, hogy vannak aggályai: attól tart, hogy klubja túl kicsi Beckhamnek. De ki tudja? A csapat malajziai tulajdonosa, Tony Fernandes (többek között a Formula-1-ben érdekelt Team Lotus is az ő birtokában van) mindenesetre elszánt, éppen ő pedzegette először Beckhamnek a londoni gyökereket, s az üzletembernek megvan a megfelelő tőkéje is a sztár megszerzésére. „Természetesen egyeztettünk Tony Fernandessel Beckham megszerzéséről, s bár tudjuk, hogy ez csak egy lehetőség, szeretnénk élni vele” – mondta Amit Bhatia. Beckham tehát visszatérhet szülővárosába, s ha a szerződés létrejön, a magyar Buzsáky Ákos csapattársa lehet.

 

M. B.

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.