Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-08-21 06:30:00

58 év minden gólja, összes legendás pillanata az utolsó kettősrangadón!

Albert Mészöly ellen a Népstadion búcsúmeccsén

Különleges és megismételhetetlen futballünnepet rendeznek augusztus 28-án: a lebontásra ítélt néhai Népstadion – ma Puskás-stadion – utolsó kettős rangadóját.

Különleges dátum lesz augusztus 28-a a magyar labdarúgás históriájában. Ezen a napon rendeznek utoljára bajnokit, sőt: kettős rangadót a sokat megélt Népstadionban. Kinek ne volna valamilyen fiatalkorát idéző emléke, kedvenc mérkőzése, gólja, pillanata az elmúlt 58 évből?


Albert, Mészöly, Szepesi

A lebontásra ítélt, illetve erre „megérett” stadion utolsó meccsét a liga talán két legpatinásabb csapata, a Vasas és Ferencváros játssza, a szurkolók pedig utoljára foglalhatják el a 70-es, 80-as években játszott összecsapásokon bejáratott helyeiket. Hogy a kettős rangadó igazán emlékezetes legyen, először a két együttes ALL Stars csapatai találkoznak egymással. Ráadásul Albert Flóri és Mészöly Kálmán – az Üllői úti, illetve Fáy utcai – ikonok által fémjelzett csapatok mellett egy rádiós legenda is jelen lesz és beszáll, Szepesi György utoljára vállal élő rádiós közvetítést. A szent cél, hogy az utóbbi 20 év nézőrekordját megdöntő bajnoki mérkőzéssel búcsúzzon a stadion.


A leghíresebb meccs: 1954, Magyarország–Anglia 7-1!

Hozd el az apádat is!

Hozd el az apádat is! – buzdítanak a szervezők minden fiatalt, így több korosztály együtt búcsúzhat a stadiontól. Az apa–fiú nosztalgia játék kapcsán a regisztrációs pultnál várják az apák és fiúk jelentkezését, ahol személyi igazolvánnyal hitelesítik a kapcsolatot. A regisztrálók sorsoláson vesznek részt. A nyeremény egy plazma tévé lesz.


Keresik az ország legkreatívabb szurkolói települését

Ezenkívül is hirdetnek még egy játékot a szervezők, a Fradi vagy Vasas zászlókra írt települések nevei között sorsolást rendeznek, a győztes várost, falut képviselő drukker a második félidő kezdőrúgását végezheti el, valamint az ALL Stars válogatott által aláírt labdát is kap. Jegyek 1800 és 2500 Ft-os áron a stadionban, illetve a jegyelado.hu oldalon, valamint a Libriben, az IBUSZ-irodákban, illetve a Vasas és Ferencváros klubházaiban kaphatók.

 

– mi –

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.