Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Játék
2011-05-25 11:04:00

Nyereményjáték

Vérpezsdítő gospel koncert Közép-Európa legnagyobb gospel kórusával

A Mindennapi nyereményjátékán most 8 jegyet sorsolunk ki a szerencsések között a Golgota Gospel kórus vasárnapi koncertjeire!

Lendületes, energikus tavaszi koncerteket ad a Golgota Gospel Kórus és Band a Budapesti Városmajori Szabadtéri Színpadon 2011. május 29-én 16:00 és 19:00 órától! A nyertesek 1-1 jegyet kaphatnak a koncertekre. A 140 fõs kórus 9 éve koncertezik Magyarországon és külföldön, számtalan teltházas koncertet adva az ország legnagyobb színpadain, és külföldi fesztiválokon. Ekkora létszámú gospel kórus nagyon ritka nem csak Magyarországon, de európai viszonylatban is. Ennek megfelelõen a hangzás erõteljes, tömör, és energiával teli lesz most tavasszal is.

A Golgota Gospel Kórus dalai pozitív üzenettel rendelkeznek, és életörömmel teliek. Igazi lelki feltöltõdést is ígér a koncert minden látogatónak! Ezen a koncerten a kórus fõleg lendületes, gyors, energikus gospel dalokkal készül, de néhány líraibb ének is megszólal majd. A kórust kísérõ 8 fõs profi zenekarral együtt a hangzás egyedülálló.

Ahhoz, hogy részt vehessen a játékban, mindössze annyit kell tennie, hogy a Facebookon a Mindennapi.hu csoport tagjaként (ehhez lájkolni kell facebook oldalunkat):

1. Lájkolja ezt a bejegyzést
2. Szóljon hozzá a hírhez (pl. jelzi, hogy a 16:00 vagy 19:00 órás koncertre szeretne-e jegyet)
3. Ossza meg az üzenőfalán ezt a bejegyzést (Megosztás/Share gomb)

Minderre 2011. május 27., péntek este 18:00-ig (budapesti idő szerint) van lehetősége, a sorsolást még aznap megejtjük. A nyeremény tiszteletjegyeket e-mailben küldjük, amelyek kinyomtatva használhatóak fel.
 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.