Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

12 találat

Játék
Nyerjen jegyet az októberi Ez az a nap! rendezvényre! - Nyereményjáték
2011.09.23 14:52

Október 2-án ismét megrendezésre kerül az Ez az a nap! programsorozat a Papp László Budapest Sportarénában, amelyre idén 10 000 embert várnak a Kárpát-medence minden pontjáról.

Játék
Nyerjen jegyet a Honvéd Táncszínház és a Duna Művészegyüttes műsorára! - Nyereményjáték
2011.05.30 11:01

Három hivatásos néptáncegyüttes működik ma Magyarországon, ezen az estén kettő köszönti a harmadikat, amelyik idén 60 éves.

Játék
Vérpezsdítő gospel koncert Közép-Európa legnagyobb gospel kórusával - Nyereményjáték
2011.05.25 11:04

A Mindennapi nyereményjátékán most 8 jegyet sorsolunk ki a szerencsések között a Golgota Gospel kórus vasárnapi koncertjeire!

Játék
Édeskeserű - Nyereményjáték
2011.04.05 13:45

"Nagy és nemes feladatra vállalkozik a Magyar Állami Népi Együttes „erdélyi antológiájának" színpadra állításával. Az Édeskeserű szerves folytatása annak az évek óta tartó alkotói folyamatnak, amely korszerű folklórértelmezésével, a színház eszközeinek bátor alkalmazásával, makacs következetességgel mutat rá újra és újra gyökereinkre, hagyományos kultúránk fontosságára." (Hagyományok Háza)

Játék
Blackberry Jam - Nyereményjáték
2011.03.21 14:20

Szeder Balázs 1980-ban született Budapesten. Zenei tanulmányait 16 éves korában dobon kezdte. 18 éves korában kezdett basszusgitározni, tanárai: Almási Kornél, Studniczki László, Máthé László.

Játék
A mi utcánk - Avenue Q - Nyereményjáték
2011.03.16 16:15

"A sok fülbemászó dallam, a szellemesen szókimondó és lényegre törő szöveg, valamint a stilizált naturalizmus mindvégig ügyesen lavíroz a hétköznapok tragédiája és komédiája között, hogy egy magával ragadóan szórakoztató, de a gondolatoktól sem megriadó, s ekképpen hiánypótló előadást produkáljanak a nézők legnagyobb örömére..."(7ora7.hu) Az élet kényes kérdéseiről szól, azok megválaszolását a nézőkre bízva. Azoknak javasoljuk, akik nyitott de kritikai hozzáállással képesek szemlélni a világot.

Játék
Miluman - Nyereményjáték
2011.03.07 10:15

A mai zenében egyféle út létezik : elkülönülő keresztény zenekarok szemben az üzleti zenevilággal, és két kísérleti út. Először, amikor jobbára nem keresztény befutott zenészek hoznak létre egy keresztény témájú produkciót. Másodszor pedig, amikor hitéletüket gyakorló elkötelezett keresztény zenészek hoznak létre a popipar számára is fogyasztható, de magas színvonalú produkciót. A Miluman ez utóbbira tesz kísérletet, nem is sikertelenül.

Játék
Legnagyobb ajándék - Nyereményjáték
2011.02.14 16:16

"Nem kisebb célt tűztem ki magam elé, minthogy zenész társaimmal együtt, hazánkban is népszerűvé tegyem a Gospel stílusú zenét. Mindezt hitelesen, felvállalva a hitemet, a véleményemet, a zenémet." (Szabó Balázs)

Játék
Nyereményjáték - Koncertjegyet és CD-ét nyerhet!
2011.01.20 16:02

Jólesik néha kikapcsolódni a mindennapok forgatagából. Szeretnénk olyan programokra invitálni olvasóinkat, ami igényes kikapcsolódást nyújthat és jó élményekkel gazdagíthat mindenkit. A helyes megfejtést beküldő között kisorsolunk két darab belépőjegyet a Lighthous következő koncertjére és két Lighthouse CD-ét.

Játék
Nyereményjáték - Regényt és naplót nyerhet
2010.12.23 20:20

A megújulás, a nagy fogadkozások időszaka köszönt be az ünnepek elmúltával. Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azok számára, akik a házasságukat szeretnék felfrissíteni. A népszerű Tűzálló c. film alapjául szolgáló regényt, és a gyakorlati tanácsokkal tűzdelt naplót sorsoljuk ki olvasóink között.

Játék
Nyereményjáték - Ákos koncert jegyet nyerhet
2010.12.15 12:38

Játék
A Teremtő nem az űrben lakik - Az emberek konkétabb választ remélnek
2010.11.07 02:46

Ha a tudomány jól vizsgálja az univerzumot, akkor harmóniában marad az isteni kijelentéssel - állítja Ferencz Csaba fizikus, űrkutató, s hozzáteszi, hogy csak a türelmetlen szakemberek jutnak más eredményre.


© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.