Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Játék
2011-03-16 16:15:00

Nyereményjáték

A mi utcánk - Avenue Q

"A sok fülbemászó dallam, a szellemesen szókimondó és lényegre törő szöveg, valamint a stilizált naturalizmus mindvégig ügyesen lavíroz a hétköznapok tragédiája és komédiája között, hogy egy magával ragadóan szórakoztató, de a gondolatoktól sem megriadó, s ekképpen hiánypótló előadást produkáljanak a nézők legnagyobb örömére..."(7ora7.hu) Az élet kényes kérdéseiről szól, azok megválaszolását a nézőkre bízva. Azoknak javasoljuk, akik nyitott de kritikai hozzáállással képesek szemlélni a világot.

"Princeton, egy frissen diplomázott, huszonnégy éves (természetesen munkanélküli) srác, hátrányos anyagi helyzetét szem előtt tartva, kivesz egy lakást az Avenue Q-n...
...Végigkísérhetjük Princeton szárnybontogatásait, ahogyan keresi élete célját – kizárólag fejben-, virágzó, majd megszakadó, de ismét feltámadó szerelmét Kate-tel, valamint kibontakozik Rod és Nicky története is: Rod önnön homoszexualitását próbálja elfogadni, Nicky pedig mindezt nem képes kulturáltan kezelni, és rá kell döbbennie, hogy néha az önzetlen segítség a legkézenfekvőbb megoldás. De becsúszik még a képbe, helyesebben Princeton lakásába Lucy, a plasztikázott, agyonmázolt bombázó díva is, mialatt Brian és Sten Ste abszurd románca örökre összekötődik a sok életértelme-keresgélés között, pedig fel kell ismerniük, hogy bármit is tesznek, a boldogság hajszolt keresése nem boldoggá, hanem görcsössé tesz, ezért inkább nevessünk rajta..."

A kritika folytatása itt olvasható: http://7ora7.hu/programok/a-mi-utcank-avenue-q/nezopont

1: Mikor jelenik meg a napi kritika a 7óra7.hu-n?

2: Mi a foglalkozása Michael Jacksonnak az előadásban?

3: Eszterházy Péter melyik darabjával foglalkozott utoljára a Mindennapi?

Segítség: www.7ora7.hu

Sorsolásra kerül: 2X2 jegy "A mi utcánk" című előadásra
Időpont: március 20. 19:00, Central Színház

Beküldési határidő: március 17.

Megfejtéseket a jatek@mindennapi.hu címre várunk, játék megjelöléssel!
 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.