Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Kultúra
2011-08-03 15:06:00

A missziónk, reméljük, az arculatunk is egyben

Egymillió olvasó a Mindennapin: köszönjük!

A látogatók száma a mai nappal átlépte az egymilliót (ez nem kattintást, hanem egyedi látogatót jelent). Köszönet a böngészőknek, annak pedig, akinek mindezt felajánlottuk, dicsőség és hála.

Lectori salutem! Tavaly októbertől egyre bizonyosabbbá válik: olvasóink érdeklődése minden előzetes reményünket meghaladja. A Mindennapira látogatók száma a mai nappal átlépte az egymilliót (ez nem kattintást, hanem egyedi látogatót jelent). Mindezért köszönet az olvasóknak, annak pedig, akinek mindezt felajánlottuk, dicsőség és hála.

Ezt a munkát – hitünk szerint – az Istentől való örömteli függésben, de e világ hatalmasságaitól teljes és zavartalan függetlenségben végezzük. És ez nagyon jó, próbáljátok ki!

Köszönet továbbá a lapunkat támogató alapítványnak a lehetőségért, különösen az alapítónak, aki lehetővé tette, hogy létrejöjjön és működjön a Mindennapi.

 A sokak szerint egyedi, ag- és progresszív, megosztó és  egyesítő, nyugtalanító és békéltető hangnemet és arculatot nem nagyon kellett kitalálnunk, valamiért ez jön belőlünk. Követtünk el hibákat, ez biztos; valószínűleg fogunk is még, de nem szeretnénk. Szeretnénk az újságírást régi dicsőségébe viszaállítani, vagyis a munkánkat az igazság és méltányosság szolgálatában végezni, örömmel, szeretettel és bizonyos szempontból kérlelhetetlenül, ahogy a Nagy Könyvben meg van írva.

Örülünk annak is, hogy hetente jelezik olvasók és különféle rangos szervezetek: sokra tartják és értékelik a tevékenységünket, és szeretnének együttműködni. Imádkozzatok értünk, hogy  ne szálljunk el magunktól!


Szeretettel: 

mi

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.