Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Mai morzsa
2011-05-31 15:51:00

Nem az egészségeseknek van szükségük orvosra, hanem a betegeknek. (Márk 2:17)

Lépések a gyógyuláshoz

 

Mi a készítmény hatóanyaga?

Isten szeretete az ő bölcsességével elegyítve, és vér, ami nélkül lehetetlen a gyógyulás. A betegek eddig egymás vérét ontották, ahelyett, hogy ezt a vérkészítményt elfogadták volna. Ez is megszűnik a kezeléskor.

Kik szedhetik a készítményt?

A földön élő összes ember, kivéve a döntésre még képtelen csecsemők, kisgyermekek. Az ő esetükben a szülők szedhetik helyettük is. Tilos alkalmazni erőszakkal, megfélemlítéssel, figyeljünk a csomagolásra, az eredeti gyártó kizárólag szeretetbe csomagolva forgalmazza. Minden egyéb megfélemlítő, zsaroló, kirekesztő csomagolás hamisítvány, illetve az is amely nem tartalmazza a vérkészítményt, amely nélkül a szer hatástalan. Terhes anyáknak, gyászolóknak, válófélben levőknek és hasonló krízishelyzetben élőknek különösen ajánlott.

Mellékhatások:
Pozitívak: a halálfélelem megszűnése, békesség, kapcsolatok helyreállása, szeretet érzése minden ember felé, a jobbkéz megerősödése a segítségnyújtásra, elme kitisztulása, test fizikai gyógyulása, gyötrő érzések megszűnése, hosszabb távon öröm és boldogság is jelentkezik.

Negatívak: a környezet értetlenkedése, szélsőséges esetben durva szavakkal való támadása, az olyan betegek részéről való elutasítás, akik még nem ismerték fel magukban a kórt. Ezek azonban leküzdhetőek, annak idején az Orvost is ezek érték.

(Folytatjuk…)


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.