Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Mai morzsa
2011-06-16 13:51:00

Megtisztulás Isten segítségével

"Míg hallgattam.... rám nehezedett kezed." Zsolt.32,3-4.

 


Egy terapeuta, aki 34 éve diplomázott az Oregoni Egyetemen, felhívta az egyetemet és bevallotta, hogy csalt a záróvizsgáján. Ahelyett, hogy visszavonták volna a diplomáját, az egyetem felkérte a hölgyet, hogy írjon egy cikket a becsületességről. Egy nő, aki gyalog körbejárta a földet, megvallotta, hogy az út egy részét a kísérő teherautón tette meg. "Nem akarom, hogy úgy emlékezzenek rám, mint az első nőre, aki körbejárta a Földet gyalog, miközben csaltam" - mondta. Közülünk hányan ismernék be egyáltalán csalásaikat?
Hányan merünk belenézni Isten tükrébe, a Bibliába, hogy a csalásainknál esetleg súlyosabb bűn is kiderüljön? 
Isten országában minden másképp van. Aki ez alatt az uralom alatt él, megtapasztalhatja, hogy addig van "megbélyegezve", amíg meg nem vallotta tettét. Nem mindegy, hogy Isten miként van jelen az életünkben: áldásával, vagy ítéletével.
"Míg hallgattam... rám nehezedett kezed...." Ha megvalljuk bűneinket, ez lehetővé teszi, hogy megtapasztaljuk Isten bocsánatát. Isten addig nem tud neked és nekem megbocsátani, amíg kifogásokat keresel és másokat hibáztatsz.
Bűnvallás után helyreállnak az érzelmi és fizikai energiáink. Semmi sem olyan kimerítő, mint a tagadás, semmi sem olyan felüdítő, mint a tiszta lap. Jézus Krisztus teszi lehetővé, hogy továbblépj. A továbblépésben pedig az Úr növeszt fel az Ő céljaira.
Thomas Edison azt mondta, hogy a kudarcok ezernyi módon tanították arra, hogyan ne készítsen izzólámpát! 

Kezdd azzal, hogy elfogadod Isten Golgotán készített bocsánatát!

 

 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.