Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
2010-10-16 12:57:48

Galambos László

Galambos László informatikai vállalkozó 1976-ban született Budapesten.
Tizennégy esztendős korában vesztette el édesapját, ami meghatározó élménye volt az istenkeresésben. Informatikai ötletei révén már húszéves korában egy jó futó cég ügyvezetője volt, de egyre inkább meggyőződésévé vált, hogy a pénz és a karrier nem elég a boldogsághoz.
A nagy fordulat 2004-ben következett be: felismerte, hogy az evangélium igaz, és elfogadta Jézus Krisztust megváltó Urának. Azóta örömmel vallja, hogy mindenestől Isten áldásából él, és szeretné őt szolgálni élete minden területén.

Jövedelme nagyobbik részét olyan társadalmi célokra és adakozásokra fordítja, melyekkel kapcsolatban úgy látja, Isten személyesen indítja erre.
Kiemelt támogatója a súlyosan beteg gyermekeket mentő Szemem Fénye alapítványnak, valamint több oktatási programnak. Idén úgy döntött, hogy jelentős adománnyal segíti az Élő Szó Az Igazságos Társadalomért Alapítvány létrejöttét, valamint a mindennapi.hu működését, abban a reményben, hogy példáját követve más támogatók, szponzorok is csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Nős, két kislány boldog édesapja.


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.