Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-08-12 13:40:00

Új sajtófőnök a Külügyminisztériumban

Új sajtófőnöke lesz a Külügyminisztériumnak hétfőtől, a posztra Tóth József volt athéni nagykövetet nevezték ki - tájékoztatott a tárca.

A görög fővárosból egy hónapja hazatért diplomata Pataki Esztert váltja a minisztérium sajtó főosztályának élén. Pataki Eszter szeptembertől sajtó- és kulturális attasé lesz a londoni magyar nagykövetségen. A négy évre elnyert posztot korábban - 1999 és 2003 között - már betöltötte; hétfőtől kezdi meg felkészülését a külszolgálatra.

A távozó sajtófőnök az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben megköszönte a sajtó munkatársainak az elmúlt több mint egy évben tanúsított együttműködést, amellyel a Külügyminisztérium kommunikációját és az ő munkáját segítették.
Pataki Eszter - aki a többi minisztériumhoz hasonlóan nem szóvivőként, hanem sajtófőnökként irányította a tárca médiakapcsolatait - az MTI kérdésére elmondta: távozása nem előszele semmilyen egyéb változásnak a tárca élén, a külügyminiszter személyének cseréjére vonatkozó találgatásokat továbbra is alaptalannak nevezte.


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.