Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-09-12 11:30:00

Új rendszer a körbetartozások felszámolására

A nyár folyamán megérkezett hazánkba a vállalkozások nagy arányát hátrányosan érintő tartozások illetve lánc- és körbetartozások megoldására szolgáló, interneten keresztül működő HONEM tartozás kiegyenlítő rendszer.

A program számlakompenzációs eljárást alkalmazva, a tartozások kifizetése nélkül alkalmas a számlák rendezésére, mégpedig a követelések lejárt tartozásra való cseréjével. Így a vállalkozás elkerüli a hosszú távú, költséges behajtási vagy peres eljárásokat, egy időben csökkenti adósságait és még jó kapcsolata is fennmarad partnereivel.

Július 20-án, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában indult útjára az az országos konferencia sorozat, amelynek keretében a Billbarter Hungaria Zrt. vezetősége személyesen informálja a helyi és környékbeli cégtulajdonosokat a lehetőségről a kamarákkal együttműködve. Az összejövetelek alkalmával a résztvevők feltehetik kérdéseiket, meggyőződhetnek a módszer hatékonyságáról és további hasznos információkra tehetnek szert.

A következő nagy volumenű projekt a magyar könyvelők ill. irodák megkeresése. Mivel ezen szakmában tevékenykedők látnak rá leginkább a cégek számláira és működési helyzetére, az együttműködés kritikus pontja a HONEM rendszer maximális köztudatba építésének. A Billbarter Zrt. partner kapcsolat lehetőségét ajánlja fel, magas jutalékkal honorálva a hatékony közös munkát. További információk olvashatóak a HONEM rendszert is magába foglaló vállakozói közösségi portál felületén: www.billbarter.com.

MTI
 

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.