Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-12-14 16:15:00

Szíven szúrta magát nyugdíja csökkentése miatt egy férfi Veszprémben

A veszprémi nyugdíjbiztosítóban szúrta szíven magát egy otthonról hozott késsel egy 56 éves férfi szerdán, akinek egy határozat értelmében csökkentették a rokkantsági nyugdíját. Életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Szíven szúrta magát egy 56 éves férfi a veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóságon, miután megbizonyosodott arról, hogy csökkentették rokkantsági nyugdíját – írja a Veszprém megye híreivel foglalkozó Napló-online.hu weboldal szerdán.

Az eset szerda délelőtt történt, a hírportál tájékoztatása szerint a férfi bement a nyugdíjbiztosítóba, majd az egyik ügyintézőnek bemutatott egy határozatot, amelynek értelmében csökkentették az illetményét. Az 56 éves férfi néhány kérdést tett föl a határozattal kapcsolatban, majd elővett a zsebéből egy kést, és szívtájékon szúrta magát. A mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a megyei kórházba.

Az [origo] megkereste a Veszprém megyei kórházat, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy az 56 éves férfit délután három óra előtt kevéssel még műtötték. A veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóságon későbbre ígértek tájékoztatást az eseményekről.

 

(origo)


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.