Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-06-26 18:22:00

Szexuális zaklatásért gyilkolták meg a polgármestert

Őrizetbe vettek egy személyt, akit az erdélyi Gyergyóalfalu polgármesterének, Csala Zsoltnak a meggyilkolásával gyanúsítanak - közölte a román legfőbb ügyészség.

Marius Iacob, a román legfőbb ügyészség kriminalisztikai részlegének vezetője elmondta, hogy bűnvádi eljárást indítottak egy 31 éves férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy április 22-én három puskalövéssel végzett a többségében magyarok lakta Hargita megyében lévő község 42 éves polgármesterével. Csala Zsoltot hétvégi házában lőtték le. Az ügyész szerint a férfi beismerte tettét, és megmutatta a nyomozóhatóságnak, hova rejtette el a vadászfegyvert, amivel lelőtte az elöljárót.

A román média szerint a gyanúsított közeli barátja volt a polgármesternek. A 31 éves férfi vallomása szerint szexuális viszony is volt köztük, a polgármester többször zaklatta őt, és ezért haragudott rá. Emellett a gyanúsítottnak és az áldozatnak egy telek miatt is vitája volt. Az ügyész csak annyit közölt, hogy a gyilkosságnak szexuális és vagyoni indítéka volt.

MTI


 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.