Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-07-11 10:58:00

Morvai Krisztina: hiszek a pártban

Soha nem hagynám cserben a Jobbikot, én hiszek a pártban és a programjában, utóbbi megvalósításán dolgozom – jelentette ki Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.

Morvai Krisztina annak kapcsán nyilatkozott, hogy belépett az Európai Szövetség a Szabadságért pártba. (Ennek alapítója az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), melynek vezetője, Heinz Christian Strache leszögezte, hogy nem kíván együttműködni a Jobbikkal.)

Végre van egy csoport az Európai Parlamentben, mely egyesíti az euroszkeptikusokat – mondta Morva Krisztina, aki ugyanakkor hangsúlyozta: jogos Vona Gábor azon szándéka, hogy tisztázni akarja a helyzetet, hiszen jó viszonyt ápolnak az FPÖ-vel. Hozzátette: ma találkozik a Jobbik elnökével, és elmondja majd, hogy neki semmi köze a pártok marakodásához.

Annak kapcsán, hogy a Fidesz átszervezni tervezi a bíróságokat, Morvai úgy fogalmazott: jobb napjaimon abban reménykedem, hogy valódi elszámoltatási szándék áll az intézkedés mögött. Leszögezte: nem hiszi, hogy jobban megy az elszámoltatás, ha átszervezik a bíróságokat. A Civil Jogászbizottság társelnökeként az volt a tapasztalata: át kellett volna világítani a bíróságokat, a rendőrséget, az ügyészséget, kiszűrni azokat, akik részt vettek a vérengzésben, indokolatlanul vádat emeltek, vagy előzetes letartóztatást rendeltek el.

 

hirado.hu

 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.