Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2012-01-07 10:32:00

Megvan a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új rektora

Öt évre, 2016. december 31-ig Patyi Andrást bízta meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektori feladatainak ellátásával a köztársasági elnök.

Schmitt Pál erről szóló határozata a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium november 22-én tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Patyi András egyetemi tanárt, a Legfelsőbb Bíróság egykori bíráját választotta rektornak a közszolgálati egyetem ideiglenes szenátusa. Az egyetem három intézmény - a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Kara - jogutódjaként jött létre január 1-jén.

A Magyar Közlönyben megjelent a Budapesti Corvinus Egyetem új rektorának, Rostoványi Zsoltnak a megbízásáról szóló államfői határozat is. A felsőoktatási intézmény szenátusa november 7-én döntött úgy, hogy Rostoványi Zsolt - egyetemi tanár, Közel-Kelet-szakértő - lesz Mészáros Tamás utódja a rektori poszton. Az új vezető megbízatása 2016. június 30-ig szól.

 

MTI

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.