Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-06-17 18:30:00

Megölnék a melegeket a kommentelők

„Szerintem pazarlás a Dunába dobni őket. Inkább használjuk fel őket távfűtésre. Mindenkinek a fantáziájára bízom a kivitelezési módszereket...”

Még el sem kezdődött a melegfelvonulás, a Facebook közösségi oldalon számos hozzászóló máris rasszista indulatú kommenteket tett közre. A megdöbbentő megjegyzésekből válogattunk.

„Szégyen! Hogy ilyent mocskos rendezvényt engedélyeznek Magyarországon. A Dunába az egészet."

„Szerintem pazarlás a Dunába dobni őket. Inkább használjuk fel őket távfűtésre. Mindenkinek a fantáziájára bízom a kivitelezési módszereket..."

„A jövő évi vonaglásnak a KÖCSÖG MUSTRA nevet javaslom! A vonaglás helyszínéül pedig egy kóser vágóhidat, hogy kerüljenek a dolgok a helyükre."

„Ugye ezt nem gondoljátok komolyan? Dunába az összes buzit!"

„Mocskos buzik, szétfogják verni a fejetek szombaton, aminek nagyon fogunk örülni:"

„Betegek vagytok és még, ezt meg is mutatjátok a világnak."

„Menjetek Izraelbe vonúlni!"

„Ott nem lenne akit provokaljanak a tetvek"

„Nem fogadom el a másságot!"

„A házasság szent dolog, férfi nő között, a család pedig férfi, nő szülő párosból és gyermekeiből állnak! sorolhatnám..."

„Hányinger... Miért az Andrássy úton kell riszálniuk magukat? Persze belőlük is van "normális", de ők nem mennek ki parádézni."

„Pontosan... ők elvárják, hogy a normális emberek "belegondoljanak" az ő helyzetükbe, és értsék meg őket, de ők nem fogják fel azt, hogy ha egy anyuka vagy apuka a kis gyerekével éppen arra jár, vagy ott lakik, akkor ez az egész felvonulás mennyire kártékonyan hat a gyerekre és nincsenek figyelemre senkivel szemben!!! Mutogassák és rázogassák magukat otthon egymásnak, de ne ártsanak senkinek!!!"

mi
 

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.