Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-09-08 18:47:00

Már hétfőtől Giró-Szász András lehet a kormányszóvivői

Már hétfőtől átveheti a kormányszóvivői posztot Giró-Szász András politológus az MTI értesülése szerint.

Kormányzati források csütörtökön az MTI-t arról tájékoztatták, hogy "elvileg" hétfőtől a kormányszóvivőhöz érkező megkereséseket már Giró-Szász Andráshoz továbbítják, aki szervezetileg a Miniszterelnökséghez tartozik majd. Giró-Szász Andrást az MTI tudósítója csütörtökön látta a Fidesz-KDNP-frakció hajdúszoboszlói ülésének helyszínén.

A Népszabadság Online augusztus 26-án írt arról, hogy Giró-Szász András töltheti be a kormányszóvivői tisztséget. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az MTI érdeklődésére akkor semmilyen módon nem kívánta kommentálni a portál értesülését, Kovács Zoltán államtitkár szintén aznap pedig azt közölte, vele erről senki nem beszélt, egyébként pedig sosem kommentál személyekre vonatkozó találgatásokat.

Sajtóértesülések szerint az is elképzelhető, hogy Garamvölgyi Lászlót, az Országos Rendőr-főkapitányság egykori szóvivőjét rendészeti kommunikációs szakterületen végzendő munkára kérnék fel. A volt szóvivő az MTI érdeklődésére csütörtök reggel azt mondta, Pintér Sándor belügyminiszter nemrég azt mondta, hogy szívesen látná őt ismét a rendészeti kommunikáció területén és ő szívesen is vállalna ilyen munkát. Az MTI kereste Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkárt is, aki sajtóinformációk szerint a munkaügyek "arca" lehet, de egyelőre nem sikerült elérnie.

MTI

 

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.