Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-10-23 17:30:00

Krétával fricskázták meg Orbán Viktort

Az MSZP szóvivője és a Societas elnöke vasárnap felavatta „Orbán Viktor hűlt helyét” az Astoriánál, a Fidesz korábbi nagygyűléseinek helyszínén; a politikusok véleménye szerint a miniszterelnöknek október 23-án illene Magyarországon lennie, e helyett azonban Brüsszelben, az EU-csúcson tartózkodik.

 Török Zsolt, a szocialisták szóvivője azt mondta, október 23-a a szabadság, a köztársaság ünnepe, de a miniszterelnökön kívül más közjogi méltóság sincs Magyarországon, illetve nem is nagyon jelennek meg semmilyen nyilvános eseményen. Mesterházy Attila pártelnök szavait idézve a szóvivő azt mondta, hogy valószínűleg lelkiismeret-furdalásuk lehet, hiszen a szabadság és köztársaság ünnepén „nem éppen szabadságot, hanem a szabadság korlátozását sikerült megteremteniük” az elmúlt tizenöt hónapban.

Sass Szabolcs, a Societas, Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke és a szervezet több tagja krétával rajzolta fel a Múzeum körút és a Rákóczi út találkozásánál, az aluljáró előtti járdára: "Orbán Viktor hűlt helye".

 

mti

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.