Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2012-01-03 22:30:00

Jelentősen emelkedik a Duna

A Duna Híradó a nyári hónapok után az őszi műsorstruktúra változtatása óta is folyamatosan növelni tudta nézettségét. A csatorna esti hírműsorát Magyarország határain belül decemberben átlagosan csaknem 140 ezren nézték naponta - derül ki az AGB Nielsen adataiból.

Ősszel is folyamatosan emelkedett a Duna 18 órakor kezdődő Híradójának nézettsége, míg októberben valamivel több, mint 110 ezren nézték átlagosan a műsort, novemberre már csaknem 136 ezerre növelte nézettségét, a decemberi nézettségi átlag pedig megközelítette a 140 ezret. Az elmúlt év utolsó hónapjában a műsor december 23-án produkálta a legnagyobb nézettségét, ekkor csaknem 187 ezren követték azt. Ennél is nagyobb nézettséget ért el az újév első napja, 2012. január 1-jén csaknem 223 ezer ember volt kíváncsi a csatorna Híradójára.

A tavalyi év utolsó hetében a közmédia Duna csatornájának nézettsége éves csúcsot döntött, a határainkon belüli felnőtt lakosság 3,1 százalékát vonzotta a képernyő elé. Ekkor a Duna tizenegy műsora lépte át a 200 ezres nézettséget. A legnézettebb a vasárnap délutáni magyar film a Meseautó volt, 298 ezer fős közönséggel, valamint kiemelkedően jó eredményt ért el a csütörtök esti Angyalbőrben című magyar sorozat 260 ezer nézővel, az Önök kérték! 232 ezer nézővel és a szilveszteri Mága-show 229 ezer nézővel. A Kisváros című magyar sorozatot az 52. héten szerdán és csütörtökön 233, illetve 224 ezren nézték.

Az adatok az AGB Nielsentől származnak, a tizennyolc évesnél idősebb nézőkre vonatkoznak.

forrás: MTI


 

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.