Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-12-16 18:00:00

Indul az első jótékonysági aukciósportál

Egyedülálló jótékonysági aukciósportál indul útjára Magyarországon: a bid4Smile kedvezményezettjei az élet legkülönbözőbb területein tevékenykedő civil szervezetek, alapítványok.

A felajánlásaikat jótékonykodni vágyó vállalatok és magánszemélyek egyaránt megtehetik tárgyak vagy szolgáltatások formájában. Az árverésből befolyt összeg sorsáról pedig részben a felajánló, részben a vásárló dönt majd: mindkét fél két-két szervezetet választhat - tájékoztatták az MTI-t közleményben a bid4Smile projektjének szervezői.

A támogatható civil szervezetek pályázat útján juthatnak be a rendszerbe, amelyet a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány koordinál. Ők felügyelik, hogy a pályázó civil szervezet megfeleljen azoknak a követelményeknek, amelyek a szervezet átláthatóságát és megfelelő működését szavatolják. A kezdeményezés nemcsak a karácsonyi ünnepek előtt, hanem az év minden napján vár majd mindenkit.

A jótékonysági oldal béta verziója elérhető a www.jotekonysagiarveresek.hu címen, ahol az érdeklődők már most feltölthetik árverésre kínált tárgyaikat, szolgáltatásaikat. A magánemberek önálló regisztrációval, a cégek, valamint a karitatív közszereplők az info@bid4smile.hu email címen tehetik meg felajánlásaikat. A rendszer a licitálható aukció formán túl fixáras megvásárlási módot is biztosít.

A bid4smile az online kereskedelemben régen bevált aukciósrendszert használja fel jótékonysági célra és már az induláskor több mint húsz különböző profilú civil szervezet számára nyújt bemutatkozási és támogatási lehetőséget.

 

MTI

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.