Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-09-30 13:00:00

Hoffmann Rózsa marad a Fidesz kulturális tagozatának elnöke

A testület tájékoztatása szerint a tisztújításon "egy emberként sorakoztak fel" a fideszes politikusok az oktatásért felelős államtitkár mögött.

A kulturális tagozat országos elnöksége pénteken juttatta el az MTI-hez a tisztújításról szóló közleményét, amelyben arról tájékoztatnak, hogy a korábbi elnökség - Balaicz Zoltán, Bassola Péter, Gulyás Dénes, Halász János és Varga Mária - egyetlen új taggal, Kathy-Horváth Lajossal egészült ki.

A közlemény idézi a kettős, fideszes és KDNP-s párttagsággal rendelkező Hoffmann Rózsát, aki programbeszédében szólt "a nemzet jövője iránt felelősséget vállaló értelmiségi szerepről, hangsúlyozva: minden korszakban, de napjainkban különösen elvárható, hogy ne csak szavakkal, de cselekedeteikkel is szolgálják a nemzet felemelésére felesküdöttek munkáját".

Hoffmann Rózsa szerint az egészségügy, az oktatás, a kultúra, a közigazgatás újjáépítése csak úgy lehet sikeres, "ha hiszünk magunkban és egymásban, ha tudjuk, hogy bármilyen reménytelennek is tűnik a helyzet, nincs veszve az ország".

mti
 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.