Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-06-19 13:59:00

Fogyatékkal élők gálája

Fogyatékosokat ellátó intézmények művészeti csoportjai és közismert művészek lépnek fel a Játszom a tűzzel című kulturális gálaműsorban június 24-én a budapesti Stefánia Palota és Művelődési Központban.

A Fővárosi Önkormányzat Tordasi Értelmi Fogyatékosok Otthona és a Jövőt nekik is Alapítvány által meghirdetett eseményen öt fogyatékosokat ellátó intézmény művészeti csoportja - összesen 50 fő - mutatja be produkcióját hivatásos, ismert művészek előadása mellett. Az esten fellép a Tordasi Szivárvány Együttes, Oberfrank Pál, a regölyi Keybord Musik Color, Miller Zoltán, Pankotay Péter, a kislétai Freestyle Zenekar, Csikós Attila, a darvastói TOP-ART, Zhang Yu Carolyn, Juhász Róza, Brózik Klára, Posta Viktor, Laklóth Aladár, Váradi Viktória, Száraz Tamás, a martonvásári Napsugár Tánccsoport, Koltai János, Körtvélyesi Zsolt és Ruzicska László. A gálaest rendezője Pesty-Nagy Kati - közölte az intézmény az MTI-vel.

A Dallal - Tánccal Egymásért elnevezésű rendezvény nyolcadik alkalommal várja az érdeklődőket azzal a céllal, hogy bemutassa az értelmileg sérült emberek értékeit, képességeit, hozzájáruljon a társadalmi szemléletformáláshoz, az integrációhoz. A fővárosi önkormányzat által működtetett otthon 272 középsúlyosan, súlyosan értelmileg akadályozott ember számára biztosít tartós ellátást Tordas községben.
 

mti


 

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.