Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-06-14 23:25:00

Ezek a kalózletöltések sztárjai

A legtöbbször illegálisan letöltött filmek észak-amerikai toplistájára került a nyári moziszezon több sikerfilmje is, köztük az X-Men: Az elsők és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken.

Az Észak-Amerikában június 5. óta forgalmazott X-Men, amely a tízes kalóztoplista élén áll, egy illegálisan rögzített kópiával köröz a világhálón - számolt be róla a The Hollywood Reporter online kiadása (THR.com).

Ugyanez a helyzet a második helyet elfoglaló Ismeretlen férfi című thrillerrel, Liam Neeson legutóbbi filmjével, amelynek DVD-változatát a jövő héten dobják piacra Amerikában.
A kalózlista harmadik helyét A Karib-tenger kalózai-sorozat a pár hete játszott negyedik epizódja tartja, a negyedik pedig a Farrelly testvérek Elhajlási engedély című vígjátéka, amelyet a Kellékfeleség követ.

A kalózok hatodik kedvence a Másnaposok 2., majd a Sorsügynökség következik. A tízes listára még A pap - Háború a vámpírok ellen, a Paul című sci-fi vígjáték és A negyedik című sci-fi akció fért fel az illegális letöltések száma alapján.

 


 





 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.