Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-07-05 15:36:00

Budaörsi tragédia: korábban is próbálkozott az egyik lány

A rendőrség honlapján található információk szerint a Budaörsön a múlt hétvégén öngyilkosságot elkövető két lány egyike korábban már érintett volt egy hasonló jellegű büntetőeljárásban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) közleményében felidézte: vasárnap reggel - állampolgári bejelentés alapján - két női holttestet találtak Budaörsön, egy telephely előtt parkoló személygépkocsiban. A helyszíni szemle, az adatgyűjtés során megállapították, hogy a 19 éves eleki és a 21 éves budaörsi lány öngyilkos lett, halálukat fulladás okozta. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta.

Szabó János, a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese vasárnap elmondta: a csomagtartóban meszet és sósavat találtak egy vödörben. A két anyag keveredéséből mérgező gáz keletkezett, amely megtöltötte az autót. A lányok a szélvédőre cédulát tettek, arra figyelmeztetve: ne nyissák ki az ajtót, mert méreg van az autóban. Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivőjének hétfőn elmondta: a rendőrség vizsgálja, segített-e valaki a két lánynak tette végrehajtásában.

A megyei főkapitányság kedden azt közölte: az ügyben a Budaörsi Rendőrkapitányság öngyilkosságban való közreműködés bűntette miatt folytat eljárást, amelynek során szakértőket rendeltek ki, tanúkihallgatások vannak folyamatban, valamint feltérképezik az elhunytak kapcsolatrendszerét. Az eljárás eddigi adatai alapján megállapították, hogy az egyik lány korábban hasonló jellegű büntetőeljárásban már érintett volt - áll a közleményben.

 

–mi, MTI–

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.