Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-08-31 11:15:00

Az MSZP szerint Tarlós könyve a „semmitmondások kiskönyve”

Az MSZP szerint a Tarlós István főpolgármester által kiadott zöld könyv a „semmitmondások kiskönyve”, és ahhoz a lassan egy éve hivatalban lévő főpolgármesternek nem sok köze van.

Tarlós István főpolgármester hétfőn mutatta be a zöld könyvet, amely a főváros elmúlt tíz hónapban elért eredményeit és terveit tartalmazza.

Horváth Csaba, az MSZP budapesti frakciójának vezetője a közgyűlés szerdai ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy számos olyan büszkeséget említ meg a főpolgármester a zöld könyvben, amely nem történt meg, és több megtett intézkedés is hiányzik belőle, például az iskolák és kórházak átadása a kormánynak és a kulturális élet teljes leépítése.

A képviselő szerint nem olvasható a zöld könyvben az sem, hogy miért volt szükség az utca- és térátnevezésekre, valamint új zászlóra. Az MSZP azt kívánja Tarlós Istvánnak, hogy az ötletelés után lásson munkához, ne okozzon több kárt a budapestieknek – fogalmazott a politikus. Az MSZP felszólította a főpolgármestert, hogy vonja vissza azon előterjesztését, amellyel a kórházak átadását készíti elő a kormány számára, és legyen ereje szembe szállni a „fideszes ingatlanpanamával” – tette hozzá.

 

mti

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.