Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Ezt kaptuk
2011-03-27 14:45:00

Félrevezető címek a Mindennapinál?

Kedves Szerkesztők! Köszönöm, a lapba fektetett munkájukat, hogy igyekeznek olyan témákat körüljárni - több oldalról is -, melyek érdekelhetik a keresztényeket.

Viszont sajnálattal látom a címadásokat, melyek által egyre inkább a bulvárlapokhoz hasonlít a mindennapi.hu. "Halálos tragédiába torkollt a gyógyító szertartás" - szerintem Önök, mint hivatásos újságírók jól tudják, mit jelent a cím - vagy mit sugall. Gyógyítottak és az "eredmény" valakinek a halála lett. Tényleg könnyen eladható így az anyag, de ez a cél? Ilyen áron? Hiányolom belőle az objektivitást - ami szintén lényeges. Ezek azért is lennének fontosak- szerintem- , mert egy ember halálával végződő eseményről volt szó - több empátiára lenne szükség.

Könnyen lehet, hogy teljesíthetetlen elvárásaim vannak az újságírás felé. Én még csak tanulom az újságírást, de szeretnék objektív lenni;nem torzított, a médiumnak 100%-ig tetsző cikkeket, anyagokat készíteni. Szerintem elgondolkodtató, kinek is szeretnénk/szeretnének megfelelni.

Isten áldását kívánom munkájukra!

Szijjártó Zsófia


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.