Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Életmód
2011-06-25 13:58:00

Szavazz a főállású angyalra!

Panchinello, a fából készült foltmanó meséjének üzenete egyszerű: minden ember értéket hordoz, minden ember fontos, mindenki szerethető.

A Panchinello Kidz projekt célja, hogy az „Értékes vagy!” gondolat mentén lehetőséget biztosítson olyan iskolai (vagy helyi közösségi) zenei csoportok „Panchinello Kidz Club” –ok beindítására, melyek nem csak a résztvevő gyermekek és fiatalok számára nyújthatnak értelmes elfoglaltságot és közösségi élményt, hanem egészséges önértékelésük kialakításával, szociális érzékenységük növelésével, a zenei nevelés jól működő eszközeként biztosítanának hosszú távon működő alternatívát, szociális problémák enyhítésére a helyi közösségek számára.


Hogyan fog megvalósulni?

A Panchinello Kidz projekt nyitott, bárki számára elérhető alternatíva kíván lenni. Ennek érdekében egységes arculattal, igényes zenei alapokkal és koreográfiával biztosítaná minden csoport számára egy színvonalas zenei produkció színpadra állítását, mely betanulás után, a megfelelő technikai feltételek biztosításával, bárhol előadható lenne. A napjaink népszerű zenei stílusában, de igényes hangszereléssel elkészült dalok mindenki számára érthető, vidám hangulatú koncertek rendezését teszik majd lehetővé. A sikeres klubhálózat kialakítása érdekében felvesszük a kapcsolatot iskolákkal, megyei, városi gyermekjóléti intézményekkel és a kompetens minisztériumokkal. Az egységes arculat és professzionális zenei alapok elkészítése érdekében tapasztalt szakmai stáb felállítását tervezem. Fontos lépés lesz egy első "Panchinello Kidz" csoport felállítása, koncertek szervezése. A hatékony kommunikáció és PR érdekében weblap, facebook oldal és blog indítása szükséges. A projektet már kezdetektől elismert szakemberek, zenészek és közszereplők megnyerésével kívánom népszerűsíteni, építve a Szervezet kipróbált sajtó és médiakapcsolatainak támogatására.

Miért érdemes rá szavazni?

A Panchinello Kidz csoportok-ok létrejöttének feltétele, hogy a kapott repertoárt, olyan közösségi, szociális és társadalmi gondok enyhítésének szolgálatába állítsák, melyek az adott lakókörnyezetben, városban vagy megyében okoznak problémát. A „Panchinello Kidz” koncertek, alapvetően jótékony célok támogatása érdekében kerülhetnek megrendezésre. Így pl. beteg gyermekek gyógykezelése, rászorulók karácsonyi ajándékozása, egy-egy katasztrófa során kialakult szükséghelyzet enyhítése, vagy éppen az adott iskola anyagi helyzetének javítása mind olyan célok lehetnek, melyek megvalósításához a „Panchinello Kidz” koncertek biztosíthatják a figyelemfelkeltés és támogatás gyűjtés hatékony eszközét!

Katt ide: http://apps.facebook.com/foallasuangyal/?showproject=329

Választott szervezet: Baptista Szeretszolgálat Alapítvány

 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.