Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Életmód
2012-01-21 14:05:00

Pataky Attila: szívcsakra, békemenet, hazaárulók

Az énekes számára „eljött a szolgálat ideje”. Fellép a „liberális hazaárulók itthoni és külföldi csatlósai” ellen, az úgynevezett békemeneten. Szívcsakra, karmikus szenvedés és Jézus.

„Az igazi siker, amivel másoknak is örömet okozunk. A sztársors nagy ajándék és óriási lehetőség. Tenni az emberekért és az emberi­ségért a felemelkedés útján. A külső értékek felől a belső értékek felé mozdulni. Ez a valódi cél. Számomra eljött a szolgálat ideje. Szolgálni a nemzetem, feltétel nélkül. Ezt tettem eddig is dalaimmal. A jelmondatom: El a kezekkel Magyarországtól! Az önmagát cinikus felsőbbrendűségbe dermesztett pénzvilág, pénzkartell a nemzetállamok végső felszámolására készül. A pénzt istenítve a virtuális csalásokkal, boldogtalansággal, pénzrabszolgasággal árasztja el a világot. De mint minden izmus, a beteljesülés előtt néhány perccel ez is összeomlik. De mi a fény gyermekei vagyunk, küldetésünk a Föld szívcsakrájának, a Kárpát-medencének az őrzése – írja a sztár a Magyar Hírlapban.

Magyarországnak kétharmados többséggel, négy évre megválasztott kormánya és miniszterelnöke van. A liberális hazaárulók itthoni és külföldi csatlósai bármit megtennének a hatalom visszaszerzése érdekében, még annak árán is, hogy az egész országot a nyomorba döntik. De nem akarunk a bankoknak és a növekedésnek élni, nem akarunk szorongásban és félelemben élni! Boldogságot akarunk, emberi léptékű létezést. Vége a tudat, az elme, az ego, a materializmus irányította világnak. A szív és a lélek korszaka következik. És ennek létrejöttében óriási szerepe van a magyarságnak, a magyaroknak. Ezért támadnak minket ilyen, sokak számára érthetetlen, elementáris gyűlölettel. Félnek a fénytől, a tisztaságtól, a becsülettől, az igazságtól. De ez itt Jézus népe és Mária országa. Pénzzel meg nem vehető. Az összes karmikus, vállalt szenvedéseink ellenére Szűz Mária és Jézus urunk védelme alatt állunk. Dolgunk van, hát tegyük meg, végezzük el!”
 

 

Forrás: mandiner

 

 

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.