Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Életmód
2011-07-22 08:32:00

Titokzatos hőhatás

Jézus megjelent egy bolti számlán?

Egy dél-karolinai pár szerint Jézus Krisztus arcképe jelent meg egy Walmart-áruházban kapott számlán. A hívő Simmonsék jelnek tekintik a történteket.

Jacob Simmons és menyasszonya, Gentry Lee Sutherland június 12-én kapta a számlát, amikor képeket vásárolt a helyi Walmart szupermarketban. A papírcetlit Simmons három nappal később, 15-én fedezte fel párja lakásának a padlóján – számolt be a különleges esetről a WYFF-TV nevű helyi tévéadó.

Simmons szerint Jézuséra emlékeztet az az arc, ami a számlán a vásárlás óta megjelenő szürke foltból kivehető. „Kiléptem a konyhából, a padlóra pillantottam, és ott nézett vissza rám – nyilatkozta a férfi. − Minél tovább figyeltem, annál jobban hasonlított Jézusra, egyszerűen lélegzetelállító volt.”
 


A pár úgy hiszi, hogy a kép válasz egy kérdésre, amit azon a héten tett fel lelkészük a templomban. A kérdés így szólt: „Ha ismeritek Istent, felismernétek, amikor találkoztok vele?” Sutherland szerint a kép annak üzenete, hogy ismerik Istent, és követik a tanításokat. „Áldásnak tartjuk, hogy Isten ezt megmutatta nekünk, és felnyitotta a szemünket. Úgy érezzük, meg kell osztanunk ezt az áldást mindenkivel” – mondta.

Simmons érdeklődésére a Walmart munkatársai elmondták, a számla színe csak akkor változik, ha valamilyen hőhatás éri, de a férfinak elképzelése sincs arról, hogyan melegedhetett fel a papír annyira, hogy a folt megjelenjen.

mi
 

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.