Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

15 találat

Sport
Nadal, Federer, Djokovics is összeomlás előtt - Az embertelenül zsúfolt program miatt sérülnek meg a topjátékosok
2011.10.18 18:30

A túlterheltség miatt tiltakoznak a földkerekség legjobb játékosai, méghozzá nem alaptalanul. A múlt heti, sanghaji mesterversenyen emiatt foghíjas volt a mezőny.

Sport
Out-ot kiált a megbocsátó teniszpap - Paul atya szerint sok a hasonlóság a pálya és a templom között
2011.09.08 20:30

Katolikus pap és elismert teniszbíró egy személyben a nigériai születésű, de már amerikai állampolgár Paul Arinze, aki a New Yorkban zajló US Openen is nap mint nap szolgálatot teljesít.

Hírsor
US Open: veszélyben a hétvégi befejezés
2011.09.08 12:20

Veszélybe került az amerikai nyílt teniszbajnokság hétvégi befejezése, ugyanis már két napja esik New Yorkban, és nem tudnak mérkőzéseket lejátszani.

Sport
Márky csúnyán kiosztotta a teniszszövetséget - Újraépítené az összeomlott hazai teniszt az egyetlen komoly hazai torna atyja
2011.07.12 06:00

Ünnepelni akart, de végül temetett vasárnap este a budapesti teniszverseny szervezője. Márky Jenő bejelentette: mivel a szövetség képtelen tenni a magyar teniszért, ezért a jövőben önerős utánpótlástornákat szervez.

Sport
Djokovics legitimálja a szétbombázott Szerbiát - Megcselekedte a lehetetlent: a Federer–Nadal szuperduót is megelőzte
2011.07.05 06:00

Tizenkét éve még bombázták Szerbiát, vasárnap viszont az ország államfője a brit királyi család páholyából nézhette a wimbledoni finálét: Novak Djokovics nemcsak sporttörténelmet írt, hanem visszavezette Szerbiát Európába!

Sport
Djokovics Wimbledon hőse – nyilatkozatok - Szerbia királya a tenisz szentélyében is nyerni tudott
2011.07.03 19:30

A 2011-ben fantasztikus évet produkáló Novak Djokovics megszerezte karrierje eddig legnagyobb győzelmét, a wimbledoni fináléban négy szettben legyőzte Rafael Nadalt.

Sport
Szerethető cseh remek: wimbledoni nyilatkozatok - Bevált Arn Gréta jóslata: Petra Kvitová nyerte a női egyest a szentélyben
2011.07.02 22:10

A világ számára meglepetés, hogy a cseh Petra Kvitová nyerte Wimbledonban a női egyest, de Arn Gréta ezt előre megmondta…

Sport
Tenisz: ausztrál csodagyerek veri a menőket - Minden, amit a wimbledoni meglepetésemberről tudni érdemes
2011.06.28 18:30

Bernard Tomic Wimbledonban végleg kilépett a „nagy tehetség” kategóriából: a 18 éves ausztrál csodagyerek bizonyította, hogy a világ legjobb teniszezői között a helye.

Sport
Czink Melinda százat lépett előre a világranglistán - A sérülése után visszatérő magyar teniszező máris győzni akar
2011.06.25 07:00

Sokan féltették a wimbledoni teniszbajnokság előtt Czink Melindát, hiszen roppant nehéz sorsolást kapott. A magyar játékos azonban bizonyított: két bravúros sikerrel már a legjobb 32 között várhatja a folytatást.

Sport
Babos Tímea a top százba kerül? - Nadal jó fej, de akkor is Federer-drukker vagyok!
2011.05.29 09:00

Junior versenyzőként Roland Garrost, Wimbledont és US Opent is nyert a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum diákja: Babos Tímea a a felnőttek között is hasonlót produkálna.

Sport
Djokovicsot kitüntette az ortodox egyház - A 33 meccses győzelmi széria után világelső is lehet
2011.05.12 07:00

Fantasztikus évet produkál Novak Djokovics: a szerb teniszező még veretlen 2011-ben, s már a világelsőség a célja. Néhány nappal ezelőtt pedig Belgrádban megkapta az ortodox egyház egyik legnagyobb kitüntetését.

Sport
Szávay Ágnes újra az elitet ostromolja - Az Indian Wells-i tornán tér vissza a legjobb magyar teniszezőnő
2011.03.06 15:00

Évek óta kezelik mononukleózissal, a háta miatt pokoli fájdalmai voltak, nagyrészt e két kórnak tudható be drámai formaingadozása. Szávay Ágnes, a legjobb magyar teniszezőnő az Egyesült Államokban tér vissza.

Sport
Éhezőket támogató dollármilliomosok - A világ legjobb teniszezői hatalmas összegekkel jótékonykodnak
2011.01.18 06:30

A közhiedelem szerint a profi tenisz legjobbjai hideg, zárkózott fickók, akik csak a pénzre hajtanak. Roger Federer és Rafael Nadal ennek éppen az ellenkezőjét bizonyítja: rengeteg emberen segítenek.

Sport
Arn, a nagy visszatérő - Az egykori világelsőt is lemosta Aucklandben
2011.01.11 16:33

A 2007-ben még német színekben teniszező Arn Gréta simán verte a korábbi világelső Marija Sarapovát a WTA aucklandi keménypályás tornán. A kettős állampolgárságú Arn még felérhet Szávay Ágnes hírnevéhez.

Sport
Tenisz helyett furcsa játék a szövetségben - Temesvári csak akkor lép színre, ha a régiek mennek
2010.11.29 13:40

Hosszú ideje adogatnak egymásnak a Magyar Tenisz Szövetség elnökségében. Lassan tie-breakre van szükség ahhoz, hogy néhányan végre belássák: ezt az izzadságszagú, szenvedős meccset bizony elvesztették.


© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.