Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

16 találat

Életmód
Az olasz szülők jól csinálják? - A Vatikán lapja kritizálta a New York-i iskolák szexuális nevelés nevű foglalkozását
2011.09.02 09:00

Az olasz fiatalokat állította például a Vatikán hivatalos lapja annak kapcsán, hogy a new york-i iskolákban most bevezetett szexuális felvilágosító órán tananyag lett az óvszer helyes használata.

Egyház
Pedofil vádak buddhista szerzetesek ellen - Felelősségre vonás nyugati jogrend szerint?
2011.08.04 21:00

A Chicago Tribune oknyomozó cikke szerint az amerikai buddhista templomok szabotálják a nyomozásokat, azt állítva, hogy nem felügyelik a szerzetesek tetteit és hollétüket.

Hírsor
Felmentik a volt IMF-elnököt: pénzt kapott az aktusért a szobalány?
2011.06.05 15:10

Fel fogják menteni a szexuális bűncselekménnyel vádolt Dominique Strauss-Kahnt, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatóját - közölte ügyvédje. Benjamin Brafman ezt egy róla készült, vasárnap este adásba kerülő portréműsorban mondta az M6 francia kereskedelmi televíziónak.

Életmód
Undorító a magyar internetes közönség - Monster-net: ön mire kattint, mire nem?
2011.06.05 14:15

Szex, borzalom, kaja, pia, esetleg egy kis sport – szinte csak ez érdekli a magyar internetes közönséget, legalábbis a hírgyűjtő oldalak tanúsága szerint. Akinek nem inge, ne vegye magára.

Kultúra
Orális tragédia a Nemzetiben - A szvingerklubok Rómába mennek
2011.05.25 21:30

Alföldi Róbert kiebrudalása, kultúrpolitikai botrányok, orális szex: pezseg az élet a Nemzeti Színházban. A Mindennapi a hirtelen pornódarabbá kikiáltott Az ember tragédiája című Madách-darabot látta.

Életmód
Német biztosító rendezett szexorgiát a Gellért fürdőben - Berlusconi és Kahn botrányaihoz hasonlítják a budapesti partit
2011.05.20 15:27

A budapesti Gellért-fürdőben rendezett szexorgiát a Hamburg- Manheimer biztosító 2007 júliusában. A német sajtó a Berlusconi és Kahn botrányainak nyomdokába lépő biztosítóról közölt cikket.

Kultúra
Prostituáltakon vezetnék le az agresszivitásukat (videóval) - Művészek a „szexmunkásokról”
2011.04.20 20:19

A Fogasházban kiállítás járja körül a prostitúció témáját, a Mindennapi megleste, hogyan próbálja nyolc művész formálni a köztudatot.

Kultúra
Szülők, tanárok, papok tiltakoztak Elvis Presley ellen - A botrányhős, akinek saját vallása volt
2011.03.15 19:11

Ma zárul az Elvis Presley-teret kijelölő szavazás. A „Király” sztárolásában a megszépítő messzeség is közrejátszhat, a Mindennapi ugyanis korántsem konzervatív erényeket fedezett fel róla.

Életmód
Afrika átalakította a szappanopera műfaját - Dél-Afrika a romantikus regények bűvöletében
2011.02.19 22:00

Fekete-Afrika legdélebbi szegletének szerelmes történetei elsősorban a fiatal, fekete női hallgatóságot szólítják meg. A Nollybooks Dél-Afrika válasza a népszerű „love story”-k sablongyűjteményeire.

Társadalom
Ékes Ilona harcol a pornó ellen - A nőszervezet védi a közerkölcsöt
2011.02.16 17:57

Eddig 66 magyarországi és határon túli civil szervezet támogatását élvezi az a nyilatkozat, amelyet a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége adott át a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Médiatanács elnökének, Szalai Annamáriának.

Világhír
Letartóztatások a törvénytelen szex miatt - Fiatal párokat fogtak el Valentin-nap alkalmából Malajziában
2011.02.16 15:27

A malajziai iszlám erkölcsrendőrség több mint negyven fiatal, még nem házas muszlim párt tartóztatott le egy Valentin-napi akciósorozat keretében, amelynek célja a házasság előtti, és emiatt törvénytelen szex megfékezése volt.

Életmód
Egyre nő a kényszerprostituáltak száma - A szülők is bedőlnek
2011.02.07 12:36

Évente félmillió nőt hurcolnak Nyugat-Európába prostituáltként. Egy svájci keresztény misszió az áldozatok megmentését tűzte ki célul.

Életmód
Fontosabb az elismerés, mint a szex? - Nárcizmusjárvány, vagy túl kevés jó szó
2011.01.29 19:08

A pénznél, sőt a szexuális élménynél is fontosabb az elismerés, a jó osztályzat, a dicsérő szó a fiatalok számára – derült ki egy amerikai kutatásból.

Életmód
Védett férfiak - A nők gyakran sakkban tartják a férfiakat a szexszel
2011.01.14 17:21

Mitől szenvedhet egy férfi? Sorozatunkban nem híres embereket kérdeztünk a korukban tapasztalható nemiszerep-változásról, saját sorsukról, a női nemhez való viszonyukról. Az interjúban foglaltak a válaszadó személyes véleményét tükrözik.

Életmód
A szex várhat - A jutalom nem marad el
2011.01.07 08:41

Egy párkapcsolatban jobb várni szexuális érintkezéssel. Felmérés is igazolja, hogy stabilabb és boldogabb viszonyban élnek azok a párok, akik jobban megfontolták, mikor lépnek intim kontaktusba egymással.

Kultúra
A Sátán szeretői - Kritikus erotikus
2011.01.04 17:03

A Sátán és a női nem erotikus kapcsolata Félicien Rops belga képzőművész a budai Várban látható kiállításának egyik témája. A sokkoláson túl Rops kora divathullámát lovagolta meg: a bűnös asszonyt ábrázolta.


© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.