Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

40 találat

Sport
Az MLSZ-é a sikerkapitány szakmai hagyatéka - Könyv Bicskei Bertalanról, az egyik legeredményesebb fociedzőről
2012.01.26 06:00

Az MLSZ székházában bemutatták Kiss László Berci című könyvét, amellyel a szövetség a tavaly elhunyt Bicskei Bertalannak, az egykori válogatott játékosnak, korábbi szövetségi kapitánynak állít emléket.

Sport
Nem merte befújni az időntúli hetest! - Súlyos sérülések hátráltatják a férfi kézilabda válogatottat a szerbiai Eb-n
2012.01.18 06:00

Döntetlennel mutatkozott be a férfi kézilabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott, ám az oroszok ellen ketten is súlyosan megsérültek.

Sport
Egervárié az évezred legjobb válogatottja - Statisztikailag javult a nemzeti csapat, tavaly 66,6 százalékos eredményt ért el
2012.01.15 07:00

Egervári Eb-selejtezős csapata ugyanúgy elbukott, mint 1986 óta az összes magyar válogatott, vagyis 2011 sem hozta el a megváltást a hazai futballban. Mi történt tavaly a válogatottban?

Sport
Bukarestben is elénekelték a Székely himnuszt a hokisok! – VIDEÓ - Tovább gyűrűznek a román–magyar hokimeccs hullámai
2011.12.21 06:00

Országos botrányt okozott Romániában a múlt pénteken rendezett román–magyar jégkorongmeccs, amiért a román válogatott magyar nemzetiségű játékosai a magyar himnuszt elénekelték, a románnál viszont némák maradtak.

Sport
Mit akar az év magyar focistája? - Rudolf Gergely mérlege: hat meccsen öt gól a válogatottban és három klub
2011.12.12 06:00

Hat meccsen öt gól a mérlege a válogatottban Rudolf Gergelynek, akit ezért az Év játékosának választott az MLSZ. Szerinte imádni való a nemzeti tizenegy.

Sport
Tényleg Egervári a legjobb edző? - Elbukta az Eb-t, mégis fölényesen nyert a válogatott szövetségi kapitánya
2011.12.08 06:00

Nagy fölénnyel nyerte a Magyar Aranylabda-szavazást a válogatott szövetségi kapitánya: Egervári 73 százalékos teljesítménnyel, de egy elbukott Eb-selejtezős sorozattal érdemelte ki a címet. Megérdemelte?

Sport
Harmadszor is elbúcsúztatják a Puskás Ferenc-stadiont - A futballaréna-építési lázban folyamatosan módosulnak a korábbi időpontok
2011.11.23 06:00

Azt tartják, akinek halálhírét keltik, sokáig él. Ha a mondás igaz a sportlétesítményekre is, akkor a Puskás-stadion sokáig fog állni, hiszen két „utolsó fellépés” után még egyszer pályára lép itt a magyar válogatott…

Sport
„Már csak ketten vagyunk a tizenegyből” - Az Aranycsapat újabb évfordulója: pénteken 58 éves az Évszázad mérkőzése
2011.11.22 19:30

Pénteken lesz 58 éve, hogy az Aranycsapat 6:3-ra verte a londoni Wembley Stadionban Angliát: a legendás 11-ből már csak ketten élnek, Grosics Gyula abban reménykedik, hogy valahol majd csak összejön újra a csapat…

Sport
Kassai miatt büntette Egerváriékat az észt bíró - A baltiak háborognak, pedig az ő játékvezetőjük sokkal nagyobbat tévedett
2011.11.16 19:30

A múlt pénteki észt–ír Eb-pótselejtező után a balti állam futballszurkolói hadjáratot indítottak Kassai Viktor ellen. Pedig az észt Hanneh Kaasik a lengyel–magyaron jóval nagyobbat tévedett a mi bírónknál.

Sport
Megemlékezések Puskás Ferenc halálának ötödik évfordulóján - Az Alzheimer-kór körüli stigmák és tévhitek megszüntetését szeretnék elérni
2011.11.16 13:30

Csütörtökön a budapesti Szent István-bazilikában jótékonysági koncertet rendeznek „Szentmise Puskás Ferenc lelki üdvéért halálának 5. évfordulóján, emlékkoncert az Alzheimer-kór magyar áldozataiért” címmel.

Sport
Vélemények a válogatott lengyelországi vereségéről - A hajrában egy peches öngól okozta Egerváriék vesztét Poznanban
2011.11.16 06:00

Riasztó első félidő után a szünet utáni jobb teljesítménye ellenére is 2-1-re kikapott Poznanban a magyar labdarúgó-válogatott utolsó idei mérkőzésén.

Sport
Eb-stadiont avat Egervári válogatottja - Az év utolsó meccsén Lengyelországban zárják az idényt Dzsudzsákék
2011.11.15 06:00

Kedden Lengyelországban, a jövő évi Eb egyik házigazdája ellen lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott. A poznani barátságos meccs lesz a mieink idei utolsó fellépése.

Sport
Nyilatkozatok Dzsudzsákék győzelme után - A pénteki 5–0 után kedden az Eb-rendező lengyelek következnek, idegenben
2011.11.12 06:00

Az Albert Flórián emlékére rendezett barátságos mérkőzésen a magyar válogatott 5-0-ra verte Liechtensteint a Puskás Ferenc Stadionban. Egervári „biztató jeleket” látott.

Sport
Válogatott: búcsú és egy új korszak kezdete - Tőzsér végre megmutathatja, Gera és Németh is visszatért a válogatottba
2011.11.11 06:00

Hazai pályán péntek este láthatja utoljára a közönség a magyar válogatottat, s a Liechtenstein elleni meccsel Albert Flóriántól is elköszön a nemzeti tizenegy.

Sport
Gera Zoltán nagy fájdalma - Pénteken barátságos meccset játszik a válogatott Liechtenstein ellen
2011.11.07 19:30

Szépen, értsd: győzelemmel szeretne búcsúzni Albert Flóriántól a magyar válogatott. A Puskás Ferenc Stadionban pénteken Liechtenstein vizitál egy barátságos meccsen.

Sport
Megtört Egervári ellenállása Tőzsér-ügyben - Személyesen beszélt a válogatottról a kapitány és a mellőzött játékos
2011.10.31 06:30

Nagyjából öt hónapja szorgalmazzuk Tőzsér Dániel beválogatását, a szövetségi kapitány pedig végre „megfogadta” tanácsunkat: nem kérünk érte jogdíjat, csak csendben örülünk.

Sport
Tőzsérnek megbocsáthat Egervári kapitány - A Genk szombati meccsén bizonyíthatnak a belga csodacsapat magyar ászai
2011.10.27 19:00

Sokan hiányolták a magyar nemzeti tizenegyből Tőzsér Dánielt: a belga bajnok Genk játékosa most közelebb kerülhet a címeres mezhez. A bő kertebe már bekerült...

Sport
Így juthatunk ki a brazíliai futball vb-re! - Megegyezés híján a FIFA sorsolja ki a válogatott vb-selejtezőinek sorrendjét
2011.10.26 06:00

A D-csoport szereplőinek nem sikerült megegyezniük a vb-selejtezők időpontjaiban, így a FIFA dönti el, mikor és kivel játszik a magyar válogatott. Összeállítottuk, hogy mi lenne számunkra a legjobb menetrend.

Sport
Egerváriék a vb-selejtezők legbrutálisabb csoportjában - A magyar válogatottnak csodát kell tennie a világbajnoki szereplésért
2011.10.14 06:00

Az Eb-selejtezők eredményei alapján egyértelműen kijelenthető, a magyar válogatottnak a legerősebb, legkiegyensúlyozottabb csoportból kell kijutnia a 2014-es, brazíliai vb-re.

Sport
Statisztikailag ez az elmúlt negyedszázad legjobb válogatottja - Juhász Roland csapatkapitány beismerte, elfáradtak a sorozat végére
2011.10.13 20:00

Nem tudta ugyan kiharcolni az Európa-bajnoki szereplést a magyar válogatott, de az legalábbis biztató, hogy az utóbbi 25 év legjobb teljesítményét nyújtotta a selejtezőben.

Sport
Vélemények a válogatott utolsó Eb-selejtezője után - Egervári összességében elégedett, de azért egy kicsit csalódott az iksz miatt
2011.10.12 06:00

A finnek elleni – már tét nélküli meccsen – döntetlennel zárta az Eb-selejtező sorozatot a magyar labdarúgó-válogatott, s így 19 ponttal, a harmadik helyen zárt a csoportban.

Sport
Egervári: álomszerű lehet a válogatott - A finnek ellen a Puskás-stadionban zárul az Eb-selejtezős sorozat
2011.10.11 06:00

Tét már nincs, a mai Eb-selejtező legfeljebb arra jó, hogy megszépítse az egyébként sem olyan csúf közelmúltat: a válogatott lemaradt a továbbjutásról, de azért győzelemmel búcsúzna.

Sport
Nyilatkozatok a magyar válogatott búcsúja után - Porrá zúzott Eb-álmok, hiába bíztunk a finnekben, Svédország nyert
2011.10.08 06:00

Egy ország szurkolt péntek este a nyelvrokonoknak, de mindhiába: Finnország–Svédország 1-2, azaz nem maradt remény, a svédeket már nem tudjuk befogni, megint nélkülünk rendezik az Európa-bajnokságot.

Sport
Varga pénteken drukkol a finneknek, kedden verné őket - Az idén csak nyert: tizenegyszer a Lokival, háromszor a válogatottal
2011.10.06 06:00

Fiatal, szerény, alázatosan teszi a dolgát és roppant tehetséges. Varga József, a DVSC játékosa univerzális futballistává nőtte ki magát, most a finnek elleni, jövő keddi csatára készül.

Sport
Európában lesajnált magyarok tehetnek csodát a fociválogatottban - Csak néhányuknak biztos a helye, mégsem reménytelen a helyzet
2011.10.04 06:00

Sorsdöntő meccsre készül a magyar válogatott, de a szövetségi kapitánynak nem csak az ellenfél, hanem az is gondot okoz, hogy a keret több játékosát mellőzik klubjában.

  • 1
  • 2

  • © mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.