Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

63 találat

Sport
Háborús hangulat a kézilabdapályán - Szakmailag kifogástalan Eb-t rendeztek, de még sincs életigenlő üzenete
2012.01.30 06:00

Két nemzet évszázadok óta tartó gyűlölködése csúcsosodott ki a szerbiai férfi kézilabda Eb-n: csak a fatális véletlennek köszönhető, hogy a Belgrádba érkezett szurkolók és játékosok élve megúszták.

Sport
Császár világklasszissá érett Újvidéken - Kézilabda Európa-bajnokság: a hibák ellenére is biztató a jövő
2012.01.27 06:00

A csoportbeli parádé után éremben reménykedtünk, végül meg kellett elégednünk a nyolcadik hellyel a szerbiai férfikézilabda Európa-bajnokságon.

Sport
Imádja az ország a kézilabdásokat - Mocsai: csapatunk teljesítőképessége határán, de ismerjük a hibáinkat is
2012.01.24 06:00

A francia válogatottra mért magyar csapás az utóbbi hat év legnézettebb kézilabdameccse volt a tévében, Mocsai csapatát 1,7 millióan figyelték. A középdöntőt vereséggel nyitó válogatott akár elődöntőt is játszhat!

Sport
Mocsainak fantasztikus csapata van - Szerény, de tudatos és páratlanul összetartó közösség a kézilabda-válogatott
2012.01.22 06:00

A franciák elleni világraszóló győzelem másnapján is megőrizte józanságát Mocsai Lajos: az Eb-n a középdöntőbe jutott kézilabda-válogatott kapitánya, valamint játékosai is ugyanazt mondták: a továbbiakban is mindent megtesznek a sikerért.

Sport
Ki segítette Császárt az időntúli hetesnél? - Az Európa-bajnokság legnehezebb csoportjában két döntetlen a mérleg
2012.01.20 06:00

Nagy volt az öröm szerda este a Vas megyei Kenyeriben, Császár Gábor szülőfalujában. Főként, amikor az irányító belőtte a spanyolok elleni pontszerzést jelentő időntúli hétméterest!

Sport
Kézilabda: hatalmas elismerés az élő legendának! - A debreceni Dobszai Jenő kapta az Év Utánpótlás Edzője címet
2012.01.19 06:00

Hat diákolimpiai aranyérem, négy országos bajnoki cím után tulajdonképpen papírforma, hogy 2011-ben a Debreceni Sportcentrum szakembere, Dobszai Jenő kapta az Év Utánpótlás Edzője díjat.

Sport
Nem merte befújni az időntúli hetest! - Súlyos sérülések hátráltatják a férfi kézilabda válogatottat a szerbiai Eb-n
2012.01.18 06:00

Döntetlennel mutatkozott be a férfi kézilabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott, ám az oroszok ellen ketten is súlyosan megsérültek.

Sport
2011: a magyar csapatsport csődje - Csak a Mocsai Lajos vezette férfi kézilabdások hozták magukat
2011.12.30 06:30

A tényekkel nehéz vitatkozni, 2011 a magyar válogatottak összeomlását hozta. A világversenyek többségén csak nézők voltak versenyzőink, de ahol szerephez jutottak, ott sem volt ok a vigasságra.

Sport
Az önkormányzat mentheti meg az összeomló Debrecent - Tizenhárom válogatott játékos már elhagyta a Loki női kézilabdacsapatát
2011.12.22 06:00

Lassan csak ifjúsági korú kézilabdásai maradnak a DVSC-nek, hiszen az utóbbi fél évben 13 válogatott hagyta el a klubot, amely hatalmas adósságokkal küzd, az összeomlás szélére sodródott. De van remény!

Sport
Büntetésből nem rendezhetünk világbajnokságot? - Az egyiptomi elnöknél többet még senki nem ártott a kézilabdasportnak
2011.12.20 06:00

Hiába fejlődik elképesztő ütemben a sportág, ha csúcseseményét érdektelenség övezi: márpedig kézilabdában a női vb-k helyszínválasztásánál rendre mellényúl a nemzetközi szövetség.

Sport
Görbicz bedobná az időn túli hetest? - Karl Erik Böhn feladata a skandináv szemlélet meghonosítása a válogatottban
2011.12.14 06:30

Dánia női kézilabda-válogatottja drámai meccsen jutott a nyolcba a brazíliai vb-n, időn túli hetessel egyenlített, majd hosszabbításban gyűrte le Japánt. Görbiczék mikor lesznek hasonlóra képesek?

Sport
BL-győzelem sem mentheti meg Böhn győri állását - A Ferencváros a szövetség írásos garanciája után leállította a bojkottot
2011.11.29 20:00

Nem bojkottálja a női kézilabda válogatottat, cserébe garanciát kapott a szövetségtől a Ferencváros, így a norvég szövetségi kapitány BL-győzelem esetén is otthagyja a Győrt, s csak a nemzeti csapatra koncentrál.

Sport
A Fradi sem gondolta komolyan a bojkottot - Borsos Attila: hosszú távon nemet mondunk a kettős foglalkoztatásra
2011.11.26 06:00

Bojkottfelhívás, tiltakozás és közlemény kísérte a női kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitányának kinevezését a győri csapat élére. Borsos Attila, a kézilabda-szövetség elnökségi tagja szerint a sportág érdeke a Győr BL-győzelme.

Sport
Éket vert a szövetség a Győr és a többi csapat közé - A szövetségi kapitányként is dolgozó Karl Erik Böhn lett az ETO edzője
2011.11.23 20:40

Bekövetkezett, amire számítani lehetett: a női kézilabda-válogatott kapitánya, Karl Erik Böhn lett Konkoly Csaba utóda a Győr kispadján. A szövetség vajon miért nem vette figyelembe a kinevezés ellen felszólaló csapatok tiltakozását?

Sport
Győrt utálja a komplett magyar kézilabda? - A sok érdek és ellenérdek között elveszik a lényeg, a sportág fog veszíteni
2011.11.22 06:00

Konkoly Csaba leváltása, pontosabban a győri utódlás kérdése jó néhány olyan problémát vetett fel a magyar női kézilabdában, melyekről eddig kevesebb szó esett. Valós-e az érdekellentét?

Sport
Nyílt titok: légiósai buktatták meg Konkolyt - Veszélyes az üzenete, ha a vezetőkre hatást gyakorolnak a játékosok
2011.11.19 19:30

Szerda óta sok találgatás látott napvilágot, miért is kellett távoznia Konkoly Csabának a Győri Audi ETO KC kispadjáról. Azóta kiderült: a csapat légiósai fúrták meg edzőjüket.

Sport
Varga, Mezey, Konkoly: veszélyes kirúgni a sikeredzőt! - A megváltóként érkező utódokkal gyakran rosszabbul szerepel a csapat
2011.11.19 06:00

Remek eredményei sem védték meg Konkoly Csabát, a győri női kézisekkel sikeresen szereplő szakembert leváltotta a klub vezetése. Pedig a példák azt mutatják, egy sikeredző elküldése sok veszéllyel jár!

Sport
Konkoly kirúgását más szemüveggel nézi a győri elnök - „A Bajnokok Ligája-döntő a cél, és ha már ott vagyunk, győzni is akarunk”
2011.11.18 19:00

Röntgenszemmel kell átlátni a háttérben zajló folyamatokat – mondta Kelecsényi elnök, amikor arról kérdezték: vajon miért vált meg az utóbbi fél évtized legeredményesebb női kézilabdaedzőjét?

Sport
Konkoly Csaba kirúgásának igazi oka - Eredményei sem mentették meg az utóbbi évek legeredményesebb edzőjét
2011.11.18 06:00

A győri női kézilabda történetének legsikeresebb edzőjét menesztették szerdán. Konkoly Csabát a szezon közepén váratlanul állították fel a kispadról. Alább kiderül, miért.

Sport
Szabad kezet ad, cserébe kreativítást vár Görbiczéktől a kapitány - Siti Bea: a női kézilabda-válogatottban kezd meghonosodni a norvég stílus
2011.11.14 19:30

Másodedzőnek szerződtették a kéziválogatott mellé, de egyelőre a tolmácsolás a legfőbb feladata Siti Beának, aki a norvég Böhn kapitány és Görbiczék közti kommunikációt igyekszik elősegíteni.

Sport
Ahogy megjósoltuk: Vetési leváltotta a teljes kézis vezérkart - „A nyilvánosság előtt, titkok és háttéralkuk nélkül kell dolgoznunk”
2011.10.22 16:00

Új alapszabályt fogadtak el a kézilabdások, és a küldöttek megválasztották a szervezet új elnökségét is. Mindenkit lecseréltek.

Sport
Ma lefejezhetik a kézilabdás vezérkart - Senki sem maradhatna, de a régiek a közgyűlésen ellentámadásra készülnek
2011.10.22 07:00

Sportági forradalmat okozhat a szombati kézilabdás közgyűlés: az új elnök az előző éra összes szereplőjétől megszabadulna, a régiek azonban ellencsapásra készülnek.

Sport
Görbiczék egyet léptek a BL-győzelem felé - A Veszprém itthon nyert, míg a Szeged idegenben kikapott a hétvégén
2011.10.09 20:30

A dániai vereség után elindult felfelé a győri női kézilabda csapat: a francia bajnok Metz legyőzése volt az első siker a hőn áhított Bajnokok Ligája-diadal felé.

Sport
Semmi pánik, Görbiczék BL-t nyernek! - A dán listavezető rendesen meglepte a magyar bajnokot az első fordulóban
2011.10.05 06:00

Rosszul kezdte a Győri Audi ETO a női kézilabda BL csoportmeccseit, s a dán Randers elleni 29-23-as vereség után sokan temetik Konkoly Csaba együttesét. Fölöslegesen.

Sport
Végre Bajnokok Ligáját nyerhet a Győr - A Veszprémnek reális esélye van a négy közé jutásra az elitsorozatban
2011.09.28 19:00

Három új klasszisával a Bajnokok Ligája-győzelem is összejöhet a Győri Audinak, az elitliga a hétvégén rajtol. Görbiczék csapata lassan felér egy kis világválogatottal.

  • 1
  • 2
  • 3

  • © mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.