Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

95 találat

Sport
Felcsútra száműzték a gólkirályt - Alves a klub háta mögött előszerződést kötött, ezért ingyen mehet el
2012.01.23 06:00

A Felcsúton készülő második csapatba száműzte az előző szezon gólkirályát a Videoton: André Alves a vezetés szerint „vállalhatatlan feltételeket támasztott”.

Sport
Anglia, a levert sereg: oda a focihegemónia - A szigetországi elitalakulatok szenvednek a legrangosabb focikupában
2011.11.25 19:30

Korábban az volt a természetes, hogy három angol csapat szerepelt a legrangosabb európai kupa elődöntőjében, most három szigetországi klubot fenyeget a veszély, hogy már a csoportkörből is képtelen továbbjutni. Példátlan!

Sport
Alakul a magyar börtönválogatott - Csalás, drogcsempészet, emberrablás a magyar futballisták bűnlajstromában
2011.11.24 06:00

Az elmúlt időszakban jó néhány aktív vagy már visszavonult labdarúgónak, esetleg klubtulajdonosnak akadt dolga a rendőrséggel, lassacskán nemzetközi szinten is erős börtönválogatottat tud kiállítani Magyarország!

Sport
Már most odaadhatják a Lokinak az aranyat - Az újkori statisztikák szerint sokat jelent az őszi elsőség az NB I-ben
2011.11.09 06:00

A legutóbbi hét évben háromszor lett aranyérmes az őszi bajnok, azaz a DVSC-nek jók a kilátásai a folytatásra. Igaz, összeállításunkból az is kiderül, hogy a Loki akkor sem ijedt meg, ha hátrányban volt a bajnokság félidejében.

Sport
Gera Zoltán nagy fájdalma - Pénteken barátságos meccset játszik a válogatott Liechtenstein ellen
2011.11.07 19:30

Szépen, értsd: győzelemmel szeretne búcsúzni Albert Flóriántól a magyar válogatott. A Puskás Ferenc Stadionban pénteken Liechtenstein vizitál egy barátságos meccsen.

Sport
A Diósgyőrnél jobb dolog nem történhetett a magyar fociban - Üde szín a focisivatagban, néhány tulajdonosnak végre van koncepciója
2011.11.07 06:00

Félidejéhez érkezett a labdarúgó-bajnokság, s a tavalyihoz képest nőtt a nézőszám: az előrelépés azonban csak egy csapatnak, az újonc DVTK-nak köszönhető!

Sport
Feketében búcsúzott a Fradi az utolsó labdarúgótól - Örök nyugalomra helyezték Albert Flóriánt, a Ferencváros legendáját
2011.11.06 21:00

A családtagok, állami és sportvezetők, közéleti személyiségek, csapattársak, barátok és szurkolók kísérték utolsó útjára Albert Flóriánt, a Nemzet Sportolóját az Óbudai temetőben.

Sport
Németh Krisztiánt kellene követnie a mellőzött tehetségeknek - Egy sokra hivatott generáció tagjai évek óta „hivatásos szurkolóként” élnek
2011.11.06 07:00

Majd fél évtizednyi bolyongás után Németh Krisztián hazatért, az MTK-ban folytatja pályafutását. Kortársainak követniük kell a példáját, ha nem akarnak örökre elsüllyedni Nyugat-Európában!

Sport
Dalglish: a Liverpool nem rasszista! - A menedzser szerint Suáreznek esélyt kell adni, hogy bizonyítsa ártatlanságát
2011.10.29 20:00

A pályán nem bírt egymással a Liverpool és a Manchester United, hiszen az október 15-én lejátszott rangadó döntetlennel zárult. Úgy fest, a pályán kívül sem bírnak egymással a felek.

Sport
Nem egyedi a Videoton alázása - Csak három bajnokcsapat vezet saját hazájában: Porto, Zenit és FC Koppenhága
2011.10.26 19:30

Nem megy a bajnokcsapatoknak, Európa húsz bajnoksága közül csak háromban áll az élen a címvédő. A Videoton kínos vesszőfutása tehát korántsem egyedülálló!

Sport
Így juthatunk ki a brazíliai futball vb-re! - Megegyezés híján a FIFA sorsolja ki a válogatott vb-selejtezőinek sorrendjét
2011.10.26 06:00

A D-csoport szereplőinek nem sikerült megegyezniük a vb-selejtezők időpontjaiban, így a FIFA dönti el, mikor és kivel játszik a magyar válogatott. Összeállítottuk, hogy mi lenne számunkra a legjobb menetrend.

Sport
Egy testvérpár két válogatottban - Az első csatát a báty és Németország nyerte, aztán fordult a kocka
2011.10.24 20:00

Kevin-Prince és Jérome Boateng. Egy év különbséggel született a két testvér, ám szinte mindenben különböznek. Ezt bizonyította az elmúlt hétvége is.

Sport
Ki áldozott milliárdokat az Újpestre? - Az új belga tulajdonos több, mint unatkozó aranyifjú
2011.10.21 07:00

Korábban senki nem ismerte Magyarországon Roderick Duchatelet nevét, szerdán azonban az Újpest FC tulajdonosa lett, azóta folyamatos szereplője a híreknek. De honnan is jött az új befektető?

Sport
Csodát tettek a ciprusiak a BL-ben - Másfél helyi labdarúgó játszik a szigetország kedvenc csapatában
2011.10.20 20:00

Három forduló után a ciprusi APOEL vezeti a BL G-csoportját, a kiscsapat mögött kullog a Zenit, a Porto és a Sahtar. Csoda, vagy valami más?

Sport
A botrányok után is él még a totó - Az újgenerációs fogadási formák perifériára szorították, de tartja magát
2011.10.19 21:00

Pontosan 64 évvel ezelőtt, 1947. október 19-én indult útjára Magyarországon az első labdarúgásra épülő sportfogadási játék, a totó. Sok botrányt és csalást túlélt, az online irodák a fogadók nagy részét elcsábították, de azért még él.

Sport
Belga tulajdonos menti meg az Újpestet - Az első a pénzügyi helyzet rendezése és a szakmai problémák megoldása
2011.10.19 19:00

A belga Roderick Duchatelet lett az Újpest FC labdarúgóklubot működtető zrt. új többségi tulajdonosa.

Sport
Kényes helyzetben a magyar csodaedző - Kondás Elemér nagynevű edzőkkel szemben kamatoztatja helyismeretét
2011.10.18 07:00

Szárnyal a Debrecen, ami egy korábban szinte ismeretlen tréner, Kondás Elemérhez köthető: a Loki veretlenül vezeti a bajnokságot. Portré a debreceni csodaedzőről.

Sport
Videoton: Érik Mezey György rehabilitálása - A hazai vereség után már Paulo Sousa ellen fordultak a szurkolók is
2011.10.17 06:00

Eddig csak idegenben botladozott a Videoton, hazai környezetben nyerte meccseit, szombat óta már ezt sem mondhatja el.

Sport
Jézus-tetoválása miatt zárták be a focistát - Egy éve az okozott felháborodást, hogy egy játékos megcsókolt egy keresztet
2011.10.15 20:00

Nehezen állítható Szaúd-Arábiáról, hogy tolerálná a különböző vallásokat, egy focistát a karján lévő Jézus-tetoválás miatt tartóztatott le az erkölcsrendészet.

Sport
Csank nevesincs légiósain verték el a port - Csak peremembereket tettek szabadlistára az utolsó Zalaegerszegnél
2011.10.12 19:30

Régóta ígérték, hogy „személyi következményei” lesznek a ZTE katasztrofális szereplésének, kedden megszületett a döntés. De csak peremembereket küldtek el, illetve büntettek meg.

Sport
Focibiznisz: veszélyben a sztárgázsik? - Vihar egy korsó sörben, avagy a kocsmárosné, aki tönkre teheti az angol focit
2011.10.11 19:32

Amolyan vicces fülemüle pernek indult, aztán fontmilliókról szóló eset kerekedett belőle. Egy angol kocsmárosnő alaposan bekavart a focinizniszbe.

Sport
Egervári: álomszerű lehet a válogatott - A finnek ellen a Puskás-stadionban zárul az Eb-selejtezős sorozat
2011.10.11 06:00

Tét már nincs, a mai Eb-selejtező legfeljebb arra jó, hogy megszépítse az egyébként sem olyan csúf közelmúltat: a válogatott lemaradt a továbbjutásról, de azért győzelemmel búcsúzna.

Sport
Varga pénteken drukkol a finneknek, kedden verné őket - Az idén csak nyert: tizenegyszer a Lokival, háromszor a válogatottal
2011.10.06 06:00

Fiatal, szerény, alázatosan teszi a dolgát és roppant tehetséges. Varga József, a DVSC játékosa univerzális futballistává nőtte ki magát, most a finnek elleni, jövő keddi csatára készül.

Sport
Európában lesajnált magyarok tehetnek csodát a fociválogatottban - Csak néhányuknak biztos a helye, mégsem reménytelen a helyzet
2011.10.04 06:00

Sorsdöntő meccsre készül a magyar válogatott, de a szövetségi kapitánynak nem csak az ellenfél, hanem az is gondot okoz, hogy a keret több játékosát mellőzik klubjában.

Egyház
Magyar keresztapa Kenyában - Az első fekete Balázs keresztelője
2011.10.02 08:00

Magyar önkéntesek mentek iskolát építeni nyáron Kenyába. Balázst - aki a falu első önkéntese volt tavaly - a helyiek keresztapának kérték fel. Dokumentumfilm.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

  • © mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.