Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

13 találat

Sport
Császár világklasszissá érett Újvidéken - Kézilabda Európa-bajnokság: a hibák ellenére is biztató a jövő
2012.01.27 06:00

A csoportbeli parádé után éremben reménykedtünk, végül meg kellett elégednünk a nyolcadik hellyel a szerbiai férfikézilabda Európa-bajnokságon.

Sport
Mocsainak fantasztikus csapata van - Szerény, de tudatos és páratlanul összetartó közösség a kézilabda-válogatott
2012.01.22 06:00

A franciák elleni világraszóló győzelem másnapján is megőrizte józanságát Mocsai Lajos: az Eb-n a középdöntőbe jutott kézilabda-válogatott kapitánya, valamint játékosai is ugyanazt mondták: a továbbiakban is mindent megtesznek a sikerért.

Sport
Nem merte befújni az időntúli hetest! - Súlyos sérülések hátráltatják a férfi kézilabda válogatottat a szerbiai Eb-n
2012.01.18 06:00

Döntetlennel mutatkozott be a férfi kézilabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott, ám az oroszok ellen ketten is súlyosan megsérültek.

Hírsor
Néppárt a Bizottság ajánlásai mellett áll ki
2012.01.06 18:00

Az Európai Néppárt (ENP) az unió központi javaslattevő-végrehajtó intézményének, az Európai Bizottságnak (EB) azon ajánlásait fogja támogatni, amelyek biztosítják, hogy Magyarország teljes mértékben eleget tegyen az EU jogi előírásainak - hangsúlyozta pénteken kiadott közös nyilatkozatában Wilfried Martens, a jobbközép, kereszténydemokrata irányultságú Európai Néppárt elnöke, valamint Joseph Daul, a néppárti európai parlamenti (EP-) frakció vezetője.

Hírsor
Készülődik az EU a magyar kormány átvilágítására
2012.01.05 13:13

Az Európai Bizottság továbbra is "még e hét vége előttre" ígéri annak az elemzésnek az elvégzését, amelynek során a nemrégiben elfogadott magyar törvényeket vetik össze az EU jogi előírásaival - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a testület sajtószolgálata.

Hírsor
Kiradírozta az EB Magyarországot?
2012.01.02 13:25

Nem szerepel Magyarország a következő, január 11-i európai bizottsági ülés hivatalos napirendjén - közölte hétfőn az MTI-vel Joe Hennon, az unió központi javaslattevő-végrehajtó intézményének ügyeletes szóvivője.

Sport
Eb-t rendezhet a kapitány és csapat nélküli magyar válogatott - Miénk a női kosárlabda kontinensbajnokság 2015-ös vetélkedése
2011.12.19 06:00

Legyőztük egyetlen riválisunkat, a fehéroroszokat, így Magyarország rendezheti a 2015-ös női kosárlabda Eb-t. Addig nem ártana rendezni a szakág meglehetősen bonyolult belügyeit.

Hírsor
Gyerekeknél a tévé a legnépszerűbb médium
2011.12.07 16:12

Még mindig a televízió az uralkodó médium a 8-14 évesek körében, de az internetezés szorosan követi a televíziózást – számolt be a KID.COMM kutatási projekt eredményeiről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának egyik tagja egy műhelybeszélgetésen.

Kultúra
Hogyan sterilizáltak a demokratikus országokban? - „Akik elszívják az állam erejét”
2011.08.17 21:07

Sterilizálást javasol a szlovák kormány a szegényeknek. A történelem során a módszert nem csak a náci Németországban alkalmazták, hanem a demokratikus Svédországban és az Egyesült Államokban is.

Sport
A magyar kosárlabdázás jövője a tét - Sorsdöntő napok előtt állnak Hangáék, a tét az Eb-szereplés
2011.08.07 07:00

Tizenkét év kihagyás után ismét kijuthat az Európa-bajnokságra a férfi kosárlabda-válogatott: a feladat teljesíthető, a selejtező-csoport három csapatából kettő szerez jogot a litvániai Eb-re.

Sport
Kosár Eb: nem játszhat a zsidó sportoló - A szombat van az emberért, vagy fordítva?
2011.06.10 21:09

Vallási előírások miatt hiányozhat a jövő szombaton rajtoló női kosárlabda Európa-bajnokságról az izraeli válogatott egyik meghatározó játékosa

Sport
Kézi Eb: Gyötrelmes győzelem - Tóth Tímea rutinja is segített az ukránok ellen
2010.12.13 08:00

Bár súlyos vereséget szenvedett csoportjában a magyar női kézilabda válogatott a házigazda norvégoktól, a középdöntőben a hölgyek kiköszörülték a csorbát,az ukránok ellen 26:25-re győztek.

Sport
Kézilabda: Vezér nélküli játszma - Mátéfi Eszter nem számíthat az Eb-n Görbicz Anitára
2010.11.30 14:46

Lillehammerben december 7-én Szlovénia ellen kezdi Európa-bajnoki szereplését a magyar női kézilabda-válogatott, klasszis irányítónk Görbicz Anita nélkül.


© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.