Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

12 találat

Sport
Mourinho nemet mondott a dagesztáni álomajánlatra - Hiába a befektetés, az Anzsi világsztárjaival is csak a nyolcadik a ligában
2011.10.04 19:00

Másodszor sem érezte úgy José Mourinho, hogy Madridot érdemes volna elhagynia Mahacskaláért: 30 millió eurót – kilenc milliárd forintot utasított vissza!

Sport
Dzsudzsákék az angol kapitányt kerülgetik - Az edző kirúgása nem sportán vészreakció, hanem jól átgondolt döntés
2011.09.30 19:00

Hiába érkeztek világsztárok, Dzsudzsák csapata harmatosan muzsikál, a milliárdos tulajdonos már döntött is: kirúgta az edzőt, ideiglenesen Roberto Carlos irányítja a Mahacskala edzéseit.

Sport
Vasárnap búcsúzik Dzsudzsák Balázs - A PSV–Ajax rangadó előtt köszönnek el a Mahacskalába igazolt játékostól
2011.09.17 06:00

A magyar válogatott jelenleg sérült szélsőjét távozása ellenére is szeretik Eindhovenben, a klub vasárnap búcsúztatja el hivatalosan is a korábbi kedvencet.

Sport
Dzsudzsákot nagyon várják Dagesztánban - Most Samuel Eto’o a sztár, de a sérült magyar szélsőt sem felejtették el
2011.09.14 06:00

Több mint két hete, hogy Dzsudzsák Balázs kulcscsontja a Rosztov elleni bajnoki meccsen eltört, s bár a magyar szélső visszatérésére még várni kell, az Anzsi Mahacskalánál nem felejtették el őt.

Sport
Ddzsudzsák bemutatkozott a Mahacskalában - Pozitívan élte meg az első tréninget, gyorsan formába akar lendülni
2011.07.05 19:00

Dzsudzsák Balázs a Mahacskala ausztriai edzőtáborában csatlakozott új csapatához. Az első tréning jó hangulatban telt, a magyar válogatottat a közös fotózásba is bevette a csapat kemény magja.

Sport
Dzsudzsák klubját is kikosarazta a brazil tinizseni - Hiába versengett Neymarért a világ, maradt csapatában, a Santosban
2011.07.01 21:00

A nyári átigazolási piac legkeresettebb „portékája” Neymar, a brazil tinisztár, akit a Santostól csábít fél Európa. De hiába.

Sport
Dzsudzsákért máris rajonganak Mahacskalában - Az Anzsi szurkolói videót vágtak össze a magyar legszebb góljaiból
2011.06.21 06:00

Nagy vihart kavart Dzsudzsák Balázs dagesztáni szerződése – idővel eldől, hogy jól választott-e a magyar válogatott klasszisa. Az biztos, új klubjában már nagyon várják.

Sport
Milyen bajnokságba szerződött Dzsudzsák? - A Premjer Ligát tartják a kontinens hatodik legerősebb sorozatának
2011.06.18 07:00

Hazánkban sokan hajlamosak lenézni az orosz bajnokságot, ami kiderült a mahacskalai szerződés miatt kialakult felháborodás kapcsán is, pedig a Premjer Liga Európa hatodik legerősebb mezőnyét vonultatja fel.

Sport
Érvek az elítélt Dzsudzsák mellett - Ne legyen álszent, tényleg nemet tudna mondani ennyi pénzre?
2011.06.11 06:30

Rosszul fogadta a sportközvélemény a hírt, miszerint Dzsudzsák Balázs a dagesztáni Mahacskala csapatába szerződött. Döntése egyértelműen közfelháborodást okozott, pedig ennyire azért nem rossz a helyzet.

Sport
Dzsudzsák elfogadta a dagesztáni álomajánlatot - A menedzser nem erősítette meg a hírt, de elismerte az orvosi vizsgálatot
2011.06.08 13:15

Orosz és magyar sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az orosz Anzsi Mahacskalával: a 37-szeres válogatott jelenleg Olaszországban vesz részt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

Sport
Álomfizetésért menne Dzsudzsák Dagesztánba - Nemet lehet mondani több mint egymilliárd forintnyi aláíráspénzre?
2011.05.24 06:00

Először rossz viccnek tűnt, mostanra egyre közelebb van a realitáshoz: Dzsudzsák Balázs az orosz bajnokság újoncánál, az Anzsi Mahacskala csapatánál folytatja. A dagesztáni érv: több mint egymilliárd forint.

Sport
Dzsudzsák és Tőzsér ötmilliárdért vihető - Egy meghiúsult tanulmányi ösztöndíj miatt veszített milliókat a DVSC
2011.05.20 07:00

Belga bajnok lett a Racing Genk, és a sikerben főszerepet játszott a csapat magyar játékmestere, Tőzsér Dániel. A Fiorentina hétmillió eurót sem sajnálna érte. Dzsudzsákkal átlépik az ötmilliárdos álomhatárt.


© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.