Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

18 találat

Sport
BL-győzelem sem mentheti meg Böhn győri állását - A Ferencváros a szövetség írásos garanciája után leállította a bojkottot
2011.11.29 20:00

Nem bojkottálja a női kézilabda válogatottat, cserébe garanciát kapott a szövetségtől a Ferencváros, így a norvég szövetségi kapitány BL-győzelem esetén is otthagyja a Győrt, s csak a nemzeti csapatra koncentrál.

Sport
A Fradi sem gondolta komolyan a bojkottot - Borsos Attila: hosszú távon nemet mondunk a kettős foglalkoztatásra
2011.11.26 06:00

Bojkottfelhívás, tiltakozás és közlemény kísérte a női kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitányának kinevezését a győri csapat élére. Borsos Attila, a kézilabda-szövetség elnökségi tagja szerint a sportág érdeke a Győr BL-győzelme.

Sport
Anglia, a levert sereg: oda a focihegemónia - A szigetországi elitalakulatok szenvednek a legrangosabb focikupában
2011.11.25 19:30

Korábban az volt a természetes, hogy három angol csapat szerepelt a legrangosabb európai kupa elődöntőjében, most három szigetországi klubot fenyeget a veszély, hogy már a csoportkörből is képtelen továbbjutni. Példátlan!

Sport
Ötmilliárdot fociztak össze Ciprus hősei - Egyik csodatétel a másik után, az APOEL Nicosia felülírta a Bajnokok Ligáját
2011.11.04 19:30

Az APOEL Nicosia futballistái még nem untak rá a csodatételre, a héten a Portót verték a BL-ben. Eddig négymilliárd forintot kerestek.

Sport
Semmi pánik, Görbiczék BL-t nyernek! - A dán listavezető rendesen meglepte a magyar bajnokot az első fordulóban
2011.10.05 06:00

Rosszul kezdte a Győri Audi ETO a női kézilabda BL csoportmeccseit, s a dán Randers elleni 29-23-as vereség után sokan temetik Konkoly Csaba együttesét. Fölöslegesen.

Sport
Végre Bajnokok Ligáját nyerhet a Győr - A Veszprémnek reális esélye van a négy közé jutásra az elitsorozatban
2011.09.28 19:00

Három új klasszisával a Bajnokok Ligája-győzelem is összejöhet a Győri Audinak, az elitliga a hétvégén rajtol. Görbiczék csapata lassan felér egy kis világválogatottal.

Sport
Köteles, a Genk szerény sztárja - Európai élcsapatok érdeklődését is kiérdemelheti a magyar bravúrkapus
2011.09.15 20:00

A BL csoportkörének nyitányán a Genk magyar kapusa, Köteles László volt a forduló egyik hőse. A belga bajnok hazai pályán az ő bravúrjainak köszönhetően játszott gólnélküli döntetlent a spanyol Valencia ellen.

Sport
Négy magyarral rajtol a Bajnokok Ligája - Tőzsér, Köteles, Tóth a Genk, míg Huszti a Zenit színeiben próbálkozik
2011.09.12 20:00

A címvédő szupercsapat, a Barcelona otthonában kezd a korábbi BL-győztes Milan kedden: a Bajnokok Ligájának szintjét idén sem érte fel a magyar bajnok, de négy légiós hazánkfia azért szerepet kaphat a vetélkedésben.

Sport
Egervári nem áll szóba Tőzsérrel: miért? - A Genket a magyar válogatott mellőzött focistái segítették a BL-be
2011.08.24 19:00

Két magyar résztvevője lesz a Bajnokok Ligája csoportkörének: Köteles László és Tőzsér Dániel. A két légiós ennek ellenére szóba sem kerül a magyar válogatottnál…

Sport
Két és félmilliárdot bukott a Videoton - A leggyengébb BL-ág is erősnek bizonyult a magyar bajnoknak
2011.08.18 06:00

Hatalmas sanszot szalasztott a magyar bajnok, de az osztrákok a létező leggyengébb ágon haladva alighanem BL-főtáblán végzik. A Videoton helyett Szabics Imre csapata kaszál 2,5 milliárdot!

Sport
Magyar foci: kiselejtezve - Csak néhány hétig tartott az európai kupakaland
2011.08.06 07:00

Augusztus 4-én az utolsó magyar focicsapat is búcsúzott Európától, véget ért a kupakaland. S a legszomorúbb, hogy komoly ellenfélnek a nyomát sem láttuk, mégis kiselejtezték legjobbjainkat.

Sport
Nyilatkozatok a magyar kirakatcsapat bukása után - Fantasztikusan játszottunk – állította a kiesés után a Videoton portugál edzője
2011.07.21 06:00

Az elemi hibákat elkövető Videoton már júliusban búcsúzott a BL-től: a magyar bajnok hiába verte hazai pályán 3-2-re a Sturm Graz-ot, 3-4-es összesítéssel kiesett.

Sport
Meccs előtt megkapta a Videoton a győzelemért járó prémiumot - A Debrecen fordítva csinálta: előbb nyert, aztán keresett
2011.07.01 07:00

A Sturm Graz elleni BL-párharcon nagyon sok múlik a Videotonnak, hiszen a kiesés erre az évre végleges búcsút jelentene az európai kupaporondtól. A BL-főtábláért járó prémiumot előre megkapta a klub.

Sport
Nagy László együtt bulizott Guardioláékkal - Közösen ünnepelt a Barcelona két Bajnokok Ligája-győztes csapata
2011.06.01 19:00

Micsoda Barca-hétvége: szombaton a gránátvörös-kékek futballistái nyerték meg Londonban a Bajnokok Ligáját, egy nappal később Kölnben a klub kézilabdázói Nagy Lászlóval az élen hódították el a serleget.

Sport
Miért esett ki a leggazdagabb magyar klub? - Hiába Mocsai hatalmas tudása, a magyar szinten csillagászati költségvetés
2011.04.05 05:30

Megint álom maradt a veszprémi férfi kézilabdázóknak a BL négyes döntője, a magyar bajnokot – csakúgy, mint tavaly – az FC Barcelona állította meg. Törvényszerű a leggazdagabb magyar klub kiesése?

Sport
Kamubefektetők a Fradiban - Húsz év múltán a régi lemez: keressünk megint tulajdonost!
2011.03.12 18:00

Hiába az ország legnépszerűbb klubja az FTC, az egyesület sorsa immáron több mint két évtizede bizonytalan. Valahogy nincs szerencséje a Fradinak a befektetőkkel. A zöldek hányattatásai a rendszerváltástól napjainkig.

Sport
Görbiczék a kézilabdás világ legjobbjai - Majdnem két évtized alatt jutottak idáig, most jön a csúcstámadás
2011.02.21 16:00

A szakma szerint a világ jelenlegi két legjobb női kézilabdacsapata találkozott szombaton Norvégiában, ám a meccs meglehetősen egyoldalúra sikeredett: a Győr kiütötte a házigazda Larvikot. Honnan és mennyiből jutott idáig a Győr?

Sport
Császári hit és a kézilabda - A válogatott játékos büszke kántor testvérére
2011.01.06 14:00

Császár Gábor kézilabda pályafutása,a Vas megyei faluból, Kenyeriből indult el. A válogatott irányító ide tér vissza családjához, átélni az istentiszteletek légkörét,amelyeken bátyja kántorként vesz részt.


© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.