Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Keresés az oldalon
Keresési kifejezés: töredékszavakra is
Dátum: - csak a kiemeltek
Rovat: csak videókat
Szerző:
Cimkék:

18 találat

Sport
Milliárdokat veszíthet az Újpest tulajdonosa - McCabe hatalmas Üllői úti bukása sem riasztotta el a magyar focitól
2011.12.13 06:00

Legalább 300 millió forintjába került már az Újpest adósságrendezése az új tulajdonosnak, de a belga vevő szerint a klub a saját lábára állhat. Az sem riasztja el, hogy McCabe milliárdokat bukott az Üllői úton.

Hírsor
Pedofilhálózatot lepleztek le Újpesten
2011.11.15 12:28

Szexuális szolgáltatásokra külföldre is közvetített kiskorú fiúkat az a pedofilbanda, amelyet a napokban leplezett le a rendőrség a főváros IV. kerületében - tájékoztatta BRFK az MTI-t.

Kultúra
Idén is volt gyertyaúsztatás a Dunán (videó) - Molnárok találták ki
2011.11.06 12:00

Rituálék című sorozatunk második részében egy halottak napjához kapcsolódó hagyományt mutatunk be: gyertyaúsztatás a Dunán. Filmetűd 68 égő gyertyával.

Sport
Miért gyűlöli egymást a Fradi- és az Újpest-drukker? - Egyre brutálisabb utcai összecsapások kísérik a magyar csúcsrangadót
2011.10.21 20:00

Szombaton délután újra ostromlott város lesz Budapest, hiszen 15 órakor, az Üllői úton kezdődik az Újpest–Fradi derbi, s az ezzel járó „utcai harcosok fesztiválja”. De miért gyűlölik egymást?

Sport
Ki áldozott milliárdokat az Újpestre? - Az új belga tulajdonos több, mint unatkozó aranyifjú
2011.10.21 07:00

Korábban senki nem ismerte Magyarországon Roderick Duchatelet nevét, szerdán azonban az Újpest FC tulajdonosa lett, azóta folyamatos szereplője a híreknek. De honnan is jött az új befektető?

Sport
Belga tulajdonos menti meg az Újpestet - Az első a pénzügyi helyzet rendezése és a szakmai problémák megoldása
2011.10.19 19:00

A belga Roderick Duchatelet lett az Újpest FC labdarúgóklubot működtető zrt. új többségi tulajdonosa.

Sport
Felszámolási eljárás és nyilatkozatstop Újpesten - Ha jogerőre emelkedik a végzés, az MLSZ-nek száműznie kell a violákat
2011.10.14 19:00

Információink szerint az Újpest vezetői és játékosai sorra mondják le a televíziós megkereséseket, amelyek azután váltak időszerűvé, hogy az MTI megtudta: felszámolási eljárást kezdeményeztek a klub ellen.

Sport
Teljes káosz, tragikomikus vezetés Újpesten - Hatalmi harc és pénztelenség, de a tulajdonos legalább már szabadlábon van
2011.09.24 06:30

Nagy bajban van az újpesti labdarúgócsapat, s nem csak azért, mert a tabellán jelenleg csak a 14. helyen szerénykedik. Sőt: ez a legkisebb probléma a Megyeri úton!

Sport
FTC: nem énekelték az új edzőnek, hogy „újra itt van a Nagy-csapat” - Vasas, Újpest, Ferencváros: 18 meccs, nulla győzelem, értékelhetetlen
2011.08.23 06:00

Hat forduló után egyre kilátástalanabb helyzetbe került a Fradi–Vasas–Újpest trió. A három klub összesen 54 alkalommal volt magyar bajnok, ebben a szezonban azonban még egyik sem volt képes nyerni.

Sport
Mészöly Beenhakkert okolja kirúgásáért - A Loki volt erőnléti guruja irányítja a gólképtelen Újpestet
2011.08.10 16:30

Leváltotta Mészöly Géza edzőt a négy bajnoki meccsét négy vereséggel záró Újpest vezetősége: utódja a Debrecen korábbi erőnléti edzője, a szerb−angol kettős állampolgárságú Zoran Szpisljak.

Sport
Mi lesz a fővárosi focival? - Nyolc meccs, mindössze egyetlen győzelem
2011.07.29 07:00

Katasztrofálisan kezdték az új szezont a fővárosi NB I-es csapatok: az első két fordulóban mindössze egyetlen meccset nyertek, az Újpest például szerzett pont és rúgott gól nélkül áll.

Sport
200 milliót vesztett az Újpest a Feyenoordon - Miben segíthet a lila-fehéreknek az edzőlegenda, Leo Beenhakker?
2011.07.28 07:00

Újpesten tovább él a holland vonal, Leo Beenhakker lehet az új sportigazgató. Pedig drága ez a kapcsolat, a Feyenoorddal kötött 2005-ös együttműködési megállapodás eddig 200 milliójába került a lila-fehéreknek.

Sport
Leszámolás az újpesti focistáknál - Az erőnléti edzőből lett ügyvezető kirúgta Kovács Zoltánt, a lila-fehér ikont
2011.07.21 20:00

Július 1-jén nevezték ki az Újpest ügyvezető igazgatójának dr. Bartha Csabát, aki akkor azt ígérte, a rendrakás időszaka következik. Nem állított valótlant: kirúgta a klub ikonját, a sportigazgató Kovács Zoltánt.

Sport
Haldoklik Budapest sportja: ezek a tények - A fővárosiak nem érzik magukénak az itt szereplő csapatokat
2011.06.26 07:09

A kétmilliós Budapest sportéletében nagy, fehér foltok vannak. Férfi kosárlabdában nincs élvonalbeli együttese a városnak, de másutt sem rózsás a helyzet…

Sport
Pénteki Fradi−Újpest: botrány és tömegverekedés várható - Elég rossz felé sétálnia, és részese lehet az agressziónak
2011.03.31 18:00

Péntek délután ismét felbolydul a magyar főváros, aznap lesz a zöldek és a lilák derbije az Üllői úton − útelzárásokkal, kordonokkal, hadseregnyi rendőrrel…

Sport
Bűnszervezet, maffia-módszerek és rengeteg pénz a bundabotrányban - Magyar szála is van az egész Európát behálózó fogadási csalásnak
2011.02.28 16:15

Lassan a komplett labdarúgást beárnyékolja az egész Európára kiterjedő fogadási-csalássorozat. Az volna a meglepő, ha nem érintene meg tömegeket a könnyű pénzkereset lehetősége.

Sport
Szavazzon a klubindulókra a Száz kisleánytól Lukácsig és Lovasiig! - A Tankcsapda, a Kispál, és a Bon-bon is írt indulót az imádott focicsapatnak
2011.02.16 06:00

A klubszínekre festett arc, az egyen sál, a címerrel díszített mez mellett egy-egy klub szurkolóinak életében a csapat indulója jelképezi az együvé tartozást. Összegyűjtöttük Magyarország legjobb, legismertebb egyesületekhez köthető nótáit.

Sport
Nyomorultak, Szívtiprók, Szörnyek - Az igazi szurkolói közösségek nem verekedni mennek egy meccsre
2011.02.08 07:00

Az átlagpolgárok sokszor különösebb ismeretek nélkül utasítják el a magyarországi szurkolói csoportokat, pedig a honi ultracsoportosulások kevés kivételtől eltekintve teljesen normális emberekből állnak.


© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.