Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Világhír
2011-05-29 21:00:00

Homoszexuális sztár lehet az Év Apukája?

Elton John szerint Jézus is meleg volt

Elsőként került egy világhírű homoszexuális páros neve a „Év apukája" jelöltjeinek névsorába. Elton Johnt és párját, David Furnisht nevezték a hírességek címre.

A hagyományos díjra eddig kizárólag normális (vagyis egy férfi és egy nő között köttetett) tházasságban élők kaphattak jelölést. A világhírű zenész múlt évben, karácsonykor fogadta örökbe a kis Zacharyt. (A jövőben sem változik a házasság definíciója) 

– Tudtam, hogy nem lesz könnyű az életünk - nyilatkozta a 63 éves énekes. De Zacharyt teljes szívünkkel neveljük az életre, s reméljük a gyerekkora értékesen és szeretetben telik el. Megadunk neki mindent, amire szüksége lehet és ami tőlünk telik: szeretetet, szabadságot és stabilitást."

 

Elton John „evangéliuma”

A  SUN Magazine tavaly közölt egy interjút Sir Elton Johnnal. A veterán popsztár (akinek a „férje” egy 48 éves férfi) a következőt nyilatkozta Jézusról: „Azt gondolom, hogy egy szuper-intelligens, érzékeny, homoszexuális férfi volt, aki megértette az emberiség legmélyebb problémáit is. Jézus azt akarta, hogy szeressük egymást, és bocsássunk meg egymásnak. Az emberek azonban kegyetlenek. Ha homoszexuális vagy a Közel-Keleten, az egyenlő a halálos ítélettel.”

Lehet, hogy a sztár éppen a keresztényektől kapott rengeteg sebén és fájdalmán keresztül látja Jézust, de természetesen a Megváltó nem volt homoszexuális. A homoszexuális kapcsolatot a Szentírás egyértelműen bűnnek nevezi, Jézust pedig tökéletesen bűntelennek.

Ugyanakkor a Biblia Istene megbocsátó és könyörületeres, aki nem elítélni, hanem megmenteni és megszabadítani akarja a bűnösöket. Jézus  valóban azt akarja, hogy szeressük egymást, és bocsássunk meg egymásnak – de először is azt, hogy higgyünk benne, fogadjuk el a bocsánatát és a szabadítását, mert csak akkor tudunk irgalommal fordulni egymás felé. A kegyetlen ítélkezés, a homofóbia nem kisebb bűn, mint a homoszexuális kapcsolat.

Páphegyi Ferenc gyógypedagógus, pszichológus és házassággondozó szerint a meleg párok által nevelt gyerekek emberi jogai súlyosan csorbulnak, hiszen megfosztják őket az egészséges pszichoszexuális fejlődés lehetőségétől. Ha idén meleg pár kapja az Év apukája díjat, az nagyon sokat elárul arról, hogyan fordul el az amerikai társadalom gondolkodásmódja a biblikus, keresztény szemléletmódtól – amint arról tegnapi cikkünkben is beszámoltunk.  

Tavaly a versenyben Peter Andre győzött, az akkor öt éves Junior és három éves Tiamii édesapja. Idén a leendő díjazottak névsorából nem hiányzik David Beckham, Wayne Rooney neve is.


hirado.hu, mi

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére

További cikkek Homoszexualitás
  • Jézus szereti a homoszexuálisokat
  • Szexuális válság dúl az egyházban?
  • Az államfő és a melegházasság
  • Baloldali újságíró védte meg a pápát
  • Ahol a zsidók kiirtását iskolában tanítják
  • A fiú, akinek két édesanyja van
  • Az elnökjelölt esete a meleg dalszerzővel
  • Homoszexuálisokkal vívódnak az anglikánok
  • AIDS-krónika, avagy a halál küldöttjének ámokfutása
  • A csók miatt háborognak a keresztények

  • A hét java

    © mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.