Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Társadalom
2012-01-24 16:00:00

Klubrádió: mekkora hatalmak csapnak össze

A Klubrádió ügyében a Fidesz a leghatározottabban kiáll Magyarország jogrendje mellett - közölte a Fidesz szóvivője arra reagálva, hogy Nyakó István közölte: a Klubrádió "betiltását" a Fidesz megrendelésére "pártszolgálatosok" hajtották végre.

Selmeczi Gabriella az MTI-hez eljuttatott közleményében a Klubrádió ügyéről azt írta: "a külföldi és hazai nyomásgyakorlók" nem kevesebbet kérnek, mint hogy a hatályos magyar törvények és a tisztességes gazdasági verseny szabályainak ellenében valaki csak azért, mert ők támogatják, előnyhöz juthasson. Ez az összes európai egyezménnyel, az európai értékekkel szemben áll - tette hozzá.

Ha valaki pályázik egy frekvenciára, akkor olyan ajánlatot kell beadnia, amellyel nyerni tud - hangsúlyozta a Fidesz szóvivője, hozzáfűzve, hogy „ha töredékét akarja fizetni, mint valaki más, akkor hiába állnak mögé a szocialisták vagy bárki a világ bármely tájáról, a hatóság nem hághatja át a magyar jogrend határait, és nem sértheti meg a tisztességes verseny szabályait. Ebben a versenyben a szabályok szerint kell nyerni, nem pedig politikai kapcsolatok révén".

Mint fogalmazott, "éppen ezt a mutyi országot szeretnénk végre magunk mögött hagyni". Magyarországon ma már a teljesítmény, az igazi munka számít, nem pedig az, hogy a világ melyik sarkából ki mellett mekkora hatalmak emelik fel a hangjukat - zárta közleményét Selmeczi Gabriella.

 

MTI

 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.