Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-09-26 06:00:00

Az elnöknek is két hónapig tartott a beiktatás

Miért nem írta még alá szerződését Siti Bea?

Az új elnök bejegyzése két hónapig tartott, de a kapitány segítőjének felkért Siti Bea is még csak szerződéstervezetet látott.

Vetési Imrét június 24-én választotta elnöknek az MKSZ közgyűlése, ám hivatalosan csak jó két hónappal később állhatott munkába. Vetési a kézi.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy ő sem tudja, miért kellett hetekig félhivatalosan munkálkodnia, mindenesetre vizsgálatot rendelt el az ügyben. Ha lassan is, de eljött a nap, amikor Vetési Imre legálisan a szövetség elnökének vallhatta magát, s ezután nem sokkal meg is választották a női válogatott új szövetségi kapitányának a norvég Karl Erik Böhn-t. A szakember az elnökségi ülés után munkához látott, járja a meccseket, lelkesedésére nem lehet panasz, látszik, hogy minden energiájával a magyar nemzeti együttes sikeréért dolgozik. Az is hamar eldőlt, hogy az egykori klasszis játékos, Siti Bea lesz Böhn segítője, a felek már találkoztak is egy székesfehérvári bajnoki mérkőzés előtt.


Majd az Eb-selejtező előtt?

Mondhatnánk, minden a legnagyobb rendben, ám a szövetségben ismét nem sietik el a dolgot. Már majdnem egy hónap telt el a Karl Erik Böhn kinevezése óta, ám Siti Bea még csak szerződéstervezet látott, így hivatalosan nem is lehet az MKSZ alkalmazottja. Nem szeretnénk sürgetni a szövetségben megfontoltan dolgozó apparátust, ám talán nem mellékes megjegyezni, hogy a válogatott október 19-én, Szombathelyen Európa-bajnoki selejtezőt játszik Azerbajdzsán ellen. Persze a meccs előtt, az Aréna Savariában is alá lehet majd írni Siti Bea szerződését…

 

M. B.

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.