Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-10-20 07:00:00

„Rövidesen kiderül, ki lesz az ellenfelem, hol és mikor lesz a gála”

Közeledik Erdei vb-címmeccse

Sem az ellenfél, sem a helyszín, sem az időpont nem tudható még pontosan, csak annyi tűnik biztosnak: Erdei Zsolt menedzsmentje felpörgette az egyeztetéseket, és Madár ideje decemberben jön el.

„Egy hetet sajnos ki kellett hagynom, de szerencsére a héten újra teljes erővel készülhetek. Ha minden jól megy, rövidesen kiderül, hogy ki lesz a következő ellenfelem, és pontosan hol és mikor lesz a gála” – fogalmazott honlapján a veretlen mérlegű korábbi profi világbajnok, akit a napokban egy vírusos megbetegedés döntött le a lábáról. Erdei „Madár” egyébként már hetekkel ezelőtt elkezdte a felkészülést, hiszen a menedzsment óriási energiákat fektetett egy újabb meccs tető alá hozásába. Decemberben alighanem újra világbajnoki címmeccsen bokszolhat Zsolt.


Nehéz volt az újrakezdés, de már lendületet kapott
Fotó: zsolterdei.com

Az erőnléti tréningek új helyszínen, a káposztásmegyeri Ramada Resort – Aquaworld Budapestben zajlanak, ahol a konditermi edzéseken túl teljes körű Spa- és wellness-szolgáltatások, szauna szertartások, sport- és relaxációs masszázsok segítik a kétszeres profi világbajnok mentális és testi felkészülését. Heti háromszor pedig a Klink Zoltán-féle lépcsőzés a menü: Madár erőnléti edzője a Rocky-filmben látott lépcsőzés feltétlen híveként a gödi Duna-part lépcsősorára irányítja védencét.

 
Erőnléti tréningjeit az új edzőterem gépeivel színesíti
Fotó: zsolterdei.com

„December elejére készülünk, erre időzítjük a csúcsformát. Három hónap kihagyás után nehéz volt újra edzésbe állni, de egyre jobb formában vagyok, és egyre lendületesebbnek érzem magam” – elemezte eddigi eredményeit Erdei. Kijelentette, az unalmas és monoton lépcsőzések szürkeségét az új edzőterem speciális gépeivel próbálja oldani. Mivel az edzések intenzitása egyre nagyobb, egyre pörgősebb, ezért különös gondot fektet a regenerálódásra, relaxálásra. Amint szerződést kötöttek az egyelőre titkolt ellenféllel, nyilvánosságra hozzák Madár következő meccsének helyszínét és idejét.

 

– mi –

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.