Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-10-29 06:00:00

Az amerikai Showtime tévé kinézte magának Zsoltot, aki igent mondott

Erdei: Szállj el, kismadár!

Erdei Zsolt végre képbe került Amerikában, a Showtime televízió szervez neki meccset, Madár szilveszter éjjel Tavoris Cloud ellen vívhat világbajnoki címmeccset, ha…

Konkrétum híján eddig csak remélhette, most viszont egy lépéssel közelebb került álmához: Erdei Zsolt december 31-én világbajnoki címmérkőzésen bokszolhat az IBF félnehézsúlyú koronájáért. A korábbi magyar világbajnok végre képbe került a tengerentúlon, és Madár elfogadta a Showtime amerikai televíziós társaság ajánlatát. E szerint szilveszterkor (illetve magyar idő szerint már 2012. január 1-jén) Madár és a címvédő amerikai Tavoris Cloud küzdene egymással a koronáért. Cloud egyelőre nem válaszolt még a csatornának, de a nagyszerű hírt közlő sport1tv.hu portál szerint ő is hajlik az ajánlatra. Erdei leendő ellenfelének ugyanis a jelenlegi állás szerint esélye sincs arra, hogy a súlycsoport nagyágyúinak egyikével – Bernard Hopkinsszal, Chad Dawsonnal vagy Jean Pascallal – bokszoljon, Erdeit pedig a televízió is akarja.

A tévének kell megegyezni Clouddal

„Ez volt az álmom, mindenképpen világbajnoki címmérkőzést akartam bokszolni. Cloudot már többször is láttam, erős, mint a bivaly” – fogalmazott a portálnak Erdei. A reménybeli ellenfelet innentől már nem Madárnak és a Lou DiBella vezette amerikai menedzsmentnek kell győzködnie, hanem a Showtime-nak. Ha minden a tervek szerint alakul, és Erdei után Cloud is igent mond, akkor Madár pályafutása legkeményebb felkészülése elé néz. Úgy tudni, a finomhangolást – ahogy a korábbi amerikai meccsek előtt is – már az Egyesült Államokban végzi majd az Erdei–Fritz Sdunek edző alkotta duó.

 

– mi –

 

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.