Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-10-29 20:00:00

A menedzser szerint Suáreznek esélyt kell adni, hogy bizonyítsa ártatlanságát

Dalglish: a Liverpool nem rasszista!

A pályán nem bírt egymással a Liverpool és a Manchester United, hiszen az október 15-én lejátszott rangadó döntetlennel zárult. Úgy fest, a pályán kívül sem bírnak egymással a felek.

Az 1–1-es döntetlenről záruló meccsről akár azért is beszélhetnénk, mert a hosszú idő után újra a kezdőben szereplő liverpooli ikon, Steven Gerrard szabadrúgásgólt lőtt. Ezt hamar elsöpörte a manchesteri, Patrick Evra és a liverpooli Luis Suárez maganháborúja. A MU fekete bőrű francia védője a meccs után hazája egyik televíziós társaságának azt nyilatkozta, hogy az uruguayi Suárez rasszista sértéseket vágott a fejéhez. Azóta mindkét fél hajthatatlan, Evra kitart amellett, amit a Canal Plusnak mondott, Suárez kikéri magának a vádakat, alakul a patthelyzet. Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) mindenesetre vizsgálatot rendelt el az ügyben.


Hallgattassék meg a másik fél is!

A Sun című lapban kért szót Kenny Dalglish, az egykori liverpooli legenda, a csapat jelenlegei menedzsere. Azt már korábban közzétették, hogy a Liverpool FC valamennyi alkalmazottja kiáll a dél-amerikai focista mellett. „Egy ilyen ügy mindig nagyon kényes, figyelni kell az apró részletek felderítésére is, hogy kiderüljön a teljes igazság – mondta Dalglish. – Nagyon komoly dolog, amit Patrick Evra állít, ám a másik felet is meg kell hallgatni! Nem szeretnék semmi mást, csak azt, hogy Luiz Suárez is lehetőséget kapjon arra, hogy bizonyítsa ártatlanságát. Én bízom a játékosomban, hiszen pontosan tudom, hogy a Liverpool FC nem rasszista!”


M. B.
Nyitókép: guardian.co.uk

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.