Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-07-20 18:00:00

Két meccsból kettőt nyert a vízilabda-válogatott a világbajnokságon

A csoportelsőség a tét a kazahverés után

Kiütéssel felérő győzelmet aratott második meccsén a magyar vízilabda-válogatott a sanghaji világbajnokságon: Kemény Dénes csapata 16-5-re verte a kazah csapatot, így mérlege kettőből két győzelem.

Montenegró 11-10-es legyőzése után második csoportmeccsét könnyed játékkal nyerte a magyar férfi vízilabda-válogatott a kínai vb-n: Kazahsztánt 11 góllal, 16-5-re gázolták el a fiúk. Kemény Dénes legénységéből négyen – Varga Dénes, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert és a csapatkapitány, Biros Péter – is három-három gólt lőttek. A csoportmeccsek pénteki zárófordulójában, magyar idő szerint 11 órától száll vízbe a csapat a spanyolok ellen. A tét a csoport első helye, amelyhez már egy pont is elég, s amely azonnal negyeddöntőt ér. A második és harmadik helyezettek egymás elleni keresztbejátszással osztják el a többi negyeddöntős helyet.

A csoport állása
1. Magyarország 4 pont, 2. Spanyolország 2 (25-14), 3. Montenegró 2 (19-18), 4. Kazahsztán 0. A csoportmeccsek pénteki zárófordulójában, magyar idő szerint 11 órakor a spanyolok következnek.

 


 
 
 
 
– mi –
Hárai Balázst (fehérben) próbálja fegyelmezni a kazah Szergej Gubarev
Fotó: MTI/Kovács Anikó
Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.